عضو ائتلاف سه نفره گفت: حاضریم با هر کس که اصولگرا بوده و رای بیشتری دارد، ائتلاف کنیم، بنابراین اگر رای جلیلی رشدی داشته باشد ...
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل، کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری و عضو ائتلاف 1+2 دیروز در دانشگاه صنعتی سهند تبریز گفت: اگر اصولگرایی رای بالاتری داشته باشد بر ما واجب است که متحد شویم و رای را بین خودمان تقسیم نکنیم.
وی با اشاره به اینکه همه وقایعی که در چند ساله اخیر اتفاق افتاده نشان از شروع جنگ اقتصادی علیه انقلاب دارد، گفت: دشمنان تصمیم دارند که گلوگاه های اقتصادی را بگیرند و با توجه به نقش نفت در اقتصاد ما، نفت و بانک مرکزی را تحریم کنند و حمل و نقل و بیمه را با مشکل مواجه نمایند.
کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری با اشاره به هجمه تبلیغات و رسانه دشمنان گفت: دشمن در عرصه تبلیغات غولی ساخته و عرصه هسته ای ایران را بهانه کرده که ایران یک خطر است.
حدادعادل در رابطه با حماسه اقتصادی نیز بیان کرد: دشمن می خواهد بحران اقتصادی در ایران ایجاد کند، بنابراین ملت باید با حماسه اقتصادی این را خنثی کند؛ رهبری علاوه بر حماسه اقتصادی چند گفتمان دیگر هم پیشنهاد کرده اند که یکی اقتصاد مقاومتی است، پس ما باید به سمت نوعی اقتصاد برویم که ما را در برابر این توطئه ها قادر به مقاومت کند؛ یکی از این موارد تغییر سبک زندگی و رفتن به سوی سبک زندگی اسلامی است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم در مورد حماسه سیاسی هم گفت: فضای دشمنان این است که در ایران بحران اقتصادی را با بحران سیاسی همراه کنند؛ در واقع از نظر آنها بحران اقتصادی مقدمه بحران سیاسی است و حتی فشار تحریم ها برای همین است که یک تحول سیاسی به سود دشمنان در ایران رخ بدهد که البته آنها تجربه هم کرده اند.
عضو ائتلاف 1+2 انتخابات را فرصتی برای ملت دانست که همبستگی، آزادی، اراده ملی، حق تعیین سرنوشت و مردم سالاری دینی خود را نشان بدهند.
وی در ادامه بیان کرد: ما دو تیر می خواهیم یکی انتخابات خوب و دیگری انتخاب خوب، که انتخابات خوب مسلتزم حضور با شکوه مردم و انتخاب خوب انتخاب با بصیرت است؛ به طوری که از گذشته عبرت و تجربه بگیریم و انتخاب بهتری داشته باشیم.
حدادعادل در پاسخ به یکی از دانشجویان که پرسید با توجه به اینکه شما یک فرد انقلابی هستید چرا با فردی ائتلاف کرده اید که تفکر توسعه گرا دارد و او را یک تکنوکرات می شناسند، گفت: من تا حالا نشنیده ام که توسعه گرا بودن یک فحش باشد، بالاخره شهردار شهر را با توسعه و تکنولوژی باید اداره کند و اینکه ایشان گفته باشد که من تکنولوژی را برای اداره شهر لازم می دانم و اگر تکنوکراسی این است من تکنوکرات هستم، یعنی ایشان شرط کرده و تکنوکراسی را این طور معنی کرده است و من هم در موضع دفاع از آقای قالیباف نیستم.
عضو ائتلاف 1+2 همچنین ادامه داد: بنده هم قبول ندارم که تصور بشود آقای قالیباف آدمی است که اصلاً هیچ نسبتی با انقلاب ندارد و به ما بگویند تو انقلابی هستی و چرا رفتی با آقای قالیباف ائتلاف کردی ما با شناخت کلی که از ایشان داریم، می دانیم که وی هشت سال در جبهه بود، فرمانده بود و تهران را هم اداره کرده؛ تصور ما این است که ایشان اصولگراست و البته ممکن است کارهایی هم بکند که بنده نپسندم و اختلاف سلیقه هم داشته باشیم، ولی ما چه کاری می توانستیم بکنیم وقتی که پنج ماه پیش تصمیم به ائتلاف گرفتیم، شاید امروز را می دیدیم که باید اصولگرایان متحد باشند، متحد شدن چشم پوشی از اختلافات را هم لازم دارد، بنابراین برای ما نتیجه ائتلاف از این اختلاف سلیقه ها مهم تر بود.
وی در مورد آینده ائتلاف هم خاطرنشان کرد: آینده ائتلاف پابرجاست و جلسات ما هم برقرار است و امیدواریم بعد از تایید صلاحیت ها براساس معیار های منطقی از سه نفر به یک نفر برسیم و فضا خلوت تر شود تا اتحاد اصولگرایان بیشتر شود.
حدادعادل در رابطه با ائتلاف با سعید جلیلی نیز گفت: هر کس اصولگرا بوده و رای بیشتری دارد؛ ما حاضریم با آن شخص ائتلاف کنیم و اگر رای جلیلی رشدی داشته باشد ائتلاف به این اهمیت می دهد و آقای ولایتی هم همین را گفتند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر واقعا تحولی در این مدت مانده به انتخابات صورت گیرد و اگر اصولگرای دیگری رای بالا داشته باشد بر ما واجب ایست که آرا را بین خودمان تقسیم نکنیم حالا جلیلی باشد یا هر کس دیگری.
حدادعادل در جواب اینکه دلیل این همه هجمه و توهین علیه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام چیست گفتند: بنده اهل توهین نیستم و اگر دیگران توهین می کنند خودشان باید توضیح بدهند اما اصلاح طلب هایی که پشت سر هاشمی جمع شدند و می گفتند ای کاش می آمد، آمد آقای هاشمی این اصلاح طلبان بزرگترین دشمن هاشمی بودند بنده در مجلس ششم که تنها نماینده تهران بودم در نطق هایی حمله به ایشان و نقد دوران هاشمی و اهانت به آقای هاشمی بود خاتمی به دلیل اعتراض به روش های هاشمی رای گرفت و پیروز شد مگر نه ملت به ناطق رای می دادند و اسناد همه اینها همه موجود است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: لقب عالی جناب سرخ پوش یعنی قاتل را اصولگرایان دادند یا اصلاح طلبان دادند آقای محمد قوچانی یک مقاله مفصل نوشت برای خانواده هاشمی و آبرو برای بزرگ و کوچک این خانواده نگذاشت حالا چه شده است اصلاح طلبانی که این طور مخالف هاشمی بودند جمع شده اند پشت سر هاشمی و در واقع هاشمی منجی ملت شده است در این بین یا هاشمی عوض شده یا اصلاح طلبان عوض شده اند.
حدادعادل در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه زندانی سیاسی استخوان لای زخم است گفت: در انتخابات سال 88 آقایانی که شما از آنها زندانی سیاسی نام می برند تهمت تقلب به نظام دادند و نتوانستند اثبات کنند و مردم را به خیابان کشاندند و شروع به تخریب کردند بنده خودم شاهد بودم روز یکشنبه بعد از انتخابات فقط در خیابان استاد مطهری ظرف دو ساعت شش اتوبوس شرکت واحد را آتش زدند این یکی از از هزاران تخریب هایی بود که در آن هفته اتفاق افتاد.
وی در ادامه بیان داشت: نظام هم یک هفته صبر کرد رهبری، موسوی را روز یکشنبه دعوت کردند و گفتند اعتراض دارید بیایید از راه قانونی اقدام کنید و من توصیه و کمک می کنم رهبری به نماز جمعه آمدند و به آنها احترام گذاشتند و توصیه کردند بر طبق قانون عمل کنید استدلال رهبری این بود که در هیچ جای دنیا تکلیف انتخابات را با قشون کشی خیابانی نمی شود روشن کرد.
حدادعادل با اشاره به اینکه بنده جزو شش نفری بودم که به دعوت شورای نگهبان نظارت به رسیدگی شکایات را بر عهده داشتم بیان داشت: یک هفته تمام ما با آقایان موسوی و کروبی حرف زدیم و گفتیم بگویید که کدام و به چه شکلی تقلب شده و آقایان حاضر نشدند جواب بدهند و در این شش نفر هم از همه طیفی بودند آدم هایی که مورد قبول آنها بودند بعضی ها جزو اصلاح طلبان بودند ولی آمده بودند که آتش فتنه را خاموش کنند بالاخره شورای نگهبان ده درصد صندوق ها را باز کرد و معلوم شده که تقلبی صورت نگرفته است.
وی همچنین اظهار داشت: تهمت تقلب به این نظام باعث شد یک بهانه ای برای بد نام کردن به دست حکام عرب فاسد زخم خورده از انقلاب که اطراف ما هستند بیفتد که انقلاب اسلامی کردند و تقلب می کنند.
حدادعادل در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دلیل این همه هجمه به احمدی نژاد از طرف اصولگرایان چیست فرمود: اشخاص را بر حسب وضع فعلی می شناسم باید ببینیم موضع گیری ما اصولگراها به وضع فعلی بوده یا وضع سال پیش هم بوده شما نمی توانید بگویید که چون ما هشت یا چهار سال پیش از آقای احمدی نژاد حمایت کردیم هر کاری احمدی نژاد کرد چیزی نگوییم که چون از احمدی نژاد حمایت کرده ایم.