به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، از ابتدای شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری، کارگروه انتخابات بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف با هدف جریان سازی و بازخوانی گفتمان های انقلاب اسلامی، به اجرای پروژه تولید محتوا اقدام کرده است.
در این پروژه با محوریت بیانات امام خمینی (ره) و خلف صالح ایشان امام خامنه ای مدظله در موضوعات مختلف، سعی شده که علاوه بر تبیین گفتمان ها، به بررسی تطبیقی این معیارها با جریان ها و گروه های مختلف فکری و سیاسی نیز پرداخته شود.
در این بین نقد و بررسی دولت های گذشته نیز صورت گرفته است. هدف اصلی در این کار معرفی خطوط قرمز و معیارهای انقلاب اسلامی و مشخص کردن نسبت هر یک از فعالین سیاسی با این معیارها بوده است تا همه کسانی که در صحنه حاضر خواهند شد با این سنگ محک سنجیده شده و فاصله هر کدام از آنها با مطلوبات انقلاب مشخص شود.
پس از استخراج موضوعات و تعیین کارگروه های جداگانه برای هر یک از آنها، کار به صورت جدی شروع شد. شاکله اصلی و بخش اعظمی از کار، در ایام تعطیلات نوروز 92 و طی یک اردوی فشرده مطالعاتی- پژوهشی با حضور تعدادی از دانشجویان بسیجی این دانشگاه در خلال مطالعه و مصاحبه با متخصصان و صاحب نظرانی چون حجت الاسلام سید عباس نبوی، دکتر محمدصادق کوشکی، دکتر عادل پیغامی، حجت الاسلام محمدرضایی، میثم نیلی، عطاالله بیگدلی، یاسر جلالی، محمدصادق شهبازی، مرتضی فیروزآبادی،محمدمهدی دادمان، محمدجواد اخوان، مجتبی عرب، محمد میرزایی پور و... شکل گرفت.
نهایتاً خروجی این پروژه، تدوین جزواتی با عنوان «شاخص» است که در 9 دفتر و با عناوین زیر به ثمر رسیده است:
دفتر اول - عیار دولت: به بررسی نقاط قوت و ضعف دولت های نهم و دهم از نگاه امام خامنه ای می پردازد.
دفتر دوم - ولایت فقیه و عیار ولایتمداری: ابتدا به معنای ولایت، فقاهت و ولایت فقیه پرداخته و سپس با توجه به سخنان امام خمینی(ره) و امام خامنه ای به بررسی جایگاه آن در نظام اسلامی می پردازد.
دفتر سوم - تنفس صبح: پس از نگاهی اجمالی به نظرات امام خمینی(ره) و امام خامنه ای در زمینه فرهنگ و کار فرهنگی، رویکرد دولت های سازندگی و اصلاحات و دولت های نهم و دهم در این زمینه را بررسی می کند.
دفتر چهارم - گوهر وجود: جایگاه زن و خانواده را در اسلام و نظام اسلامی بیان کرده و آن را با نظام های غربی مقایسه می کند.
دفتر پنجم - انتهای افق: طبق فرمایشات امام و رهبری، تعامل صحیح در صحنه بین الملل و دیگر کشورها را بیان کرده است.
دفتر ششم- قبح شکنی، پیامد عدم تفرس: مسئله مذاکره با آمریکا را که از اول انقلاب تا به امروز به عنوان یکی از مسائل اصلی مطرح می شود، بررسی می کند.
دفتر هفتم - تهاجم درونی: دوران 16 ساله سازندگی و اصلاحات را بررسی می کند.
دفتر هشتم - عدالت اقتصادی: به بررسی جایگاه عدالت در انقلاب و نظام اسلامی پرداخته و عملکرد دولت های گذشته را در این زمینه بررسی کرده است.
دفتر نهم - جمهوریت: رکن حیاتی جمهوری اسلامی، انتخابات را به عنوان مصداق جمهوریت نظام دانسته و مردم سالاری دینی را تبیین می کند.
بر اساس این گزارش، مخاطب اصلی این جزوات جامعه دانشگاهی است و کلیه دانشجویان و تشکل های دانشجویی جهت استفاده می توانند با مراجعه به آدرس http://bs-shakhes.blog.ir فایل الکترونیک جزوات را دانلود کنند.
در حال حاضر جزوات اول و دوم روی وبلاگ موجود است و از فردا تا آخر هفته، این جزوات به صورت روزانه قرار خواهند گرفت.
همچنین علاقه مندان از اواخر هفته جاری می توانند با شماره های 021-66164808 و 021-66022739 تماس حاصل کرده و یا با ارسال ایمیل درخواست به آدرس bsut@chmail.ir نسخه های کاغذی جزوات را نیز دریافت کنند.