بیمارستان صحرایی با ارائه خدمات درمانی به یک و نیم ملیون نفر در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) برپا می شود.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، روح الله قائد امینی، نماینده سازمان بسیج جامعه پزشکی وعضو کمیته بهداشت و درمان مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام (ره) گفت: ازاقدامات سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور برپایی بیمارستان صحرایی بر محوریت کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) و تامین نیروی انسانی برای سایر کمپها و بیمارستانها است.
وی افزود: مقدمات کار برای ارائه خدمات امدادی و درمانی یک و نیم میلیون نفر زائر حرم امام (ره) برنامهریزی شده است.
قائد امینی در ادامه گفت: از تاریخ 11 تا 15 خرداد 92 چهار بیمارستان صحرایی و 20 کمپ امدادی و درمانی برای زائران حرم امام(ره) برپا میشود.
نماینده تام الاختیار سازمان بسیج جامعه پزشکی در کمیته بهداشت و درمان مراسم بزرگداشت ارتحال امام(ره) گفت: بنا به تصمیمات گرفته شده در این زمینه، قرار است که این امکانات در صحن غربی و شرقی و سایر مقرهای در نظر گرفته شده حرم امام (ره) مسقر شوند.
وی در ادامه افزود: عضویت در کمیته ارزیابی خدمات از دیگر اقدامات سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور است که در حین برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) ایجاد میشود و نسبت به ارزیابی ارائه خدمات کمیته بهداشت و درمان اقدام میکند.
وی ادامه داد: در تاریخ 12 تا 15 خرداد تمامی بیمارستانهای دولتی تهران و سرتاسر کشور آماده ارائه خدمات بهداشتی- درمانی رایگان به زائرین حضرت امام (ره) هستند.
قائد امینی درباره بیمه زائران، اظهار کرد: برای زائران از تاریخ 20 تا 21 خرداد بیمه حوادث تا سقف 152 میلیون تومان تعیین شده است.
وی در ادامه بیان کرد: کلیه زائران و مهمانان خارجی که از مرزهای دریایی، هوایی و زمینی وارد کشور میشوند از بدو ورود بیمه هستند.
عضو کمیته بهداشت و درمان مراسم بزرگداشت ارتحال امام (ره) ، ادامه داد: کاروانهای ورزشی که به صورت دو امدادی، دوچرخه سواری و پیاده روی شروع به حرکت کردهاند از زمان حرکت تحت پوشش بیمه حوادث و درمان هستند.
وی در ادامه بیان کرد: اگر در طول مراسم برای زائران حادثه ای رخ بدهد، کمیته بهداشت و درمان کلیه خدمات را به زائران به صورت رایگان، ارائه میدهد.
عضو کمیته بهداشت و درمان ارتحال امام (ره) با اشاره به حضور کارشناسان در این مراسم، گفت: یکی از مصوبات کمیته بهداشت و درمان ارتحال امام (ره) این بود که کاروانهایی که از سراسر کشور در این مراسم حضور پیدا میکنند، آمبولانس با پزشک و در هر اتوبوس امدادی یک کارشناس بهداشت برای رعایت نکات بهداشتی سفر حضور داشته باشند.
وی در ادامه اظهار کرد: تمامی کارشناسان حاضر، عضو بسیج جامعه پزشکی هستند و نظارت بهداشتی بر تهیه و توزیع مواد غذایی و آب آشامیدنی در طول مراسم را به عهده دارند.
عضو کمیته بهداشت و درمان ارتحال امام (ره) با اشاره به جلسات مختلف برگزار شده در این زمینه، بیان کرد: انتظار داریم با برگزاری جلسات متعدد، به صد در صد آمادگی برسیم.
خوشبختانه امسال دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز، مسئولیت برگزاری یکی از بیمارستانهای صحرایی را بر عهده گرفته است.
خدمات بیمارستانهای صحرایی به زائران
قائد امینی همچنین درباره ارائه خدمات سرپایی، پاراکلینیک و خدمات بستری گفت: این خدمات در بیمارستانها به صورت سرپایی ارائه میشود، همچنین ارائه خدمات تخصصیتر به عهده بیمارستانهای تهران و نزدیک به حرم مطهر امام (ره) است.
وی افزود: به طور عمده بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی به ارائه خدمات بستری و عملهای جراحی به زائران بیمار میپردازند.
عضو کمیته بهداشت و درمان مراسم ارتحال امام (ره) در پایان گفت:در درمانگاه داروالشفاء و کمپها، متخصصان چهار گانه داخلی، جراحی زنان، طب اورژانس و عفونی حضور دارند و همچنین خدمات پرستاری نیز در این مدت ارائه میشود.