نوآوري و شكوفايي نيازمند برخورداري از تكنولوژي روز دنيا است
کد خبر:۲۴۰۷
رئيس دانشگاه پيام نور بندر تركمن:

نوآوري و شكوفايي نيازمند برخورداري از تكنولوژي روز دنيا است

رئيس دانشگاه پيام نور بندر تركمن گفت: نوآوري و شكوفايي نيازمند پايه‌هاي علمي قوي و برخورداري از تكنولوژي روز دنيا است.

حسين ميري در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در گرگان، با اشاره به نامگذاري سال 87 به عنوان سال نوآوري و شكوفايي اظهار داشت: اين نامگذاري را بايد در راستاي تحقق اهداف از پيش تعيين شده و برنامه و چشم انداز بلند مدت نظام جمهوري اسلامي ايران و دستيابي به افق‌هاي بالا ارزيابي كرد.

وي افزود: مقام معظم رهبري دريافتند كه پيشرفت كشور و برقراري عدالت اجتماعي مرهون انجام كارهاي بزرگ و كليدي چون نوآوري و شكوفايي است؛ كه رشد و بالندگي كشور نيز محصول نوآوري، خلاقيت و ابتكار انديشمندان، نخبگان و مسئولان آن است.

ميري تصريح كرد: در اين زمينه بايد اولويت‌ها و بايسته‌ها مشخص و يك تيم و كميته كارشناسي تشكيل شود تا بر روي اين اولويت‌ها كار كند؛ بنابراين بايد در شيوه‌هاي سنتي خود در اداره امور تجديد نظر كنيم و با استفاده از روش‌هاي نو و بديع، زمينه پيشرفت را فراهم آوريم.

رئيس دانشگاه پيام نور بندر تركمن اضافه كرد: ابتدا بايد با فرهنگ سازي، بستر لازم و موثري جهت ظهور و بروز نوآوري و خلاقيت علمي در جامعه دانشگاهي ايجاد کنيم.

ميري در ادامه افزود: همچنين بايد معاونت يا كميته واحدي در دانشگاه به وجود آورد تا استعدادهاي جامعه دانشگاهي را شناخته و نسبت به شكوفا کردن آن تلاش كند.

وي در پايان با اشاره به اينکه مسئولان نيز بايد از اين اقدام، حمايت و پشتييباني لازم را به عمل آورند، خاطرنشان كرد: اهالي قلم و نويسندگان دانشگاهي به جاي ترجمه آثار ديگران، اقدام به تاليف آثار چاپي كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار