«سياه بازي صهيونيست ها»، افکار عمومي جهان را بيشتر متوجه احمدي نژاد مي کند
کد خبر:۲۴۱۰۴
طوسي در گفت و گو با «شبکه خبر دانشجو»:

«سياه بازي صهيونيست ها»، افکار عمومي جهان را بيشتر متوجه احمدي نژاد مي کند

دبير سياسي اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل با اشاره به تلاش صهونيست ها براي برهم زدن سخنان رئيس جمهور در اجلاس دوربان، تاکيد کرد: اينگونه سياه بازي هاي عوامل صهيونيست ها، احمدي نژاد و مواضع اصولي اش را بيش از بيش در معرض ديد افکار عمومي جهان قرار مي دهد.

مهدي طوسي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو»، با اشاره به اتفاقات روي داده در حين سخنراني رئيس جمهور در اجلاس دوربان گفت: اين اتفاقات مايه مباهات است و حقانيت سخنان وي را ثابت مي کند.

وي ادامه داد: اينکه قدرت هاي استکباري و نژادپرستان حقيقي طاقت شنيدن سخنان رئيس جمهور و نماينده ملت ايران را ندارند، مايه افتخار و سربلندي است.
دبير سياسي اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل با تاکيد بر منطقي بودن سياست ضدصهيونيستي و ضد استکباري رئيس جمهور گفت: رفتار و مواضع آقاي احمدي نژاد در عرصه سياست خارجي در راستاي اصول و مباني محکم انقلاب اسلامي است که امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب نيز اين مواضع را دنبال کرده اند.

طوسي، ماجراي اخلال گري در حين سخنراني احمدي نژاد را «سياه بازي» عوامل صهيونيست ها توصيف کرد و گفت: همه مي دانند که هدف صهيونيست ها از اخلال گري در حين سخنان احمدي نژاد، منحرف کردن افکار عمومي جهان از محتواي سخنان و مواضع رئيس جمهور ايران است؛ اما تجربه دانشگاه کلمبيا ثابت کرد که اينگونه اعمال نتيجه عکس داشته و نگاه جهانيان بيش از بيش به احمدي نژاد معطوف مي شود.

وي همچنين با اشاره به خروج نمايندگان برخي کشورهاي غربي در حين سخنان احمدي نژاد گفت: خروج  حاميان اصلي رژيم صهيونيستي در اعتراض به مواضع ضداسرائيلي رئيس جمهور، قطعا نشانه پيروزي و حقانيت سخنان وي است و آنها بايد بدانند که اينگونه اعمال توجه افکار عمومي جهان را نسبت به مواضع احمدي نژاد بيشتر خواهد کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار