سرانجام توییتر هم پس از مواجهه با اعتراضهای فراوان نسبت به آسیبپذیریهای امنیتی٬ به جمع سرویسهایی پیوست که با پسورد دومرحلهای امکان احراز هویت و...
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سرانجام توییتر هم پس از مواجهه با اعتراضهای فراوان نسبت به آسیبپذیریهای امنیتی٬ به جمع سرویسهایی پیوست که با پسورد دومرحلهای امکان احراز هویت و ارتقای امنیت را برای کاربران فراهم میکنند.
شرکت توییتر روز چهارشنبه (1 خرداد٬ 22 مه) سرانجام امکان فعالسازی و استفاده از پسوردهای دومرحلهای را برای کاربران فراهم کرد. به این ترتیب کاربران این سرویس محبوب مایکروبلاگینگ در سراسر جهان میتوانند به سادگی و آنطور که توییتر میگوید «با صرف یک دقیقه وقت» برای فعال کردن این سرویس٬ امنیت خود را ارتقا دهند و از دسترسی هکرها یا افراد ناشناس به اکانت خود جلوگیری کنند.
پسورد دومرحلهای توییتر هم همچون همه سرویسهای دیگری که این امکان را در اختیار کاربران قرار میدهند٬ از جمله گوگل٬ اپل و دراپباکس «کد 6 رقمی بررسی هویت» را به صورت اساماس به شماره موبایل کاربر ارسال میکند؛ بنابراین پیش از هرچیز لازم است که کاربر شماره موبایل خود را در سیستم ثبت کند.
بدیهی است که استفاده از پسورد دومرحلهای برای کاربران٬ اختیاری است. برای فعال کردن این سرویس باید به بخش تنظیمات (Settings) رفته و در بخش امنیت اکانت (Account Security) قسمت مربوط به Verification code را تیک بزنید.
با فعال کردن پسورد دومرحلهای توییتر٬ برای اپلیکیشنهایی که هماکنون روی لپتاپ٬ تبلت٬ یا گوشی هوشمندتان در حال اجرا دارید٬ هیچ مشکل و اختلالی به وجود نخواهد آمد. آنها به کار خود ادامه میدهند٬ اما از این پس هر گاه بخواهید از سیستم دیگری به توییتر متصل شوید٬ باید ابتدا «کد 6 رقمی بررسی هویت» را که به موبایلتان ارسال میشود٬ وارد کنید.
رویدادهای ماههای اخیر و نفوذ هکرهایی از جمله هکرهای «ارتش الکترونیک سوریه» به اکانتهای توییتر مهمی از جمله اکانتهای رسمی خبرگزاری آسوشیتدپرس و رویترز و رسانههای دیگر از جمله الجزیره٬ نیویورکتایمز و بلومبرگ و غیره موجب شد که متخصصان امنیت توییتر راهاندازی این سرویس امنیتی را تسریع کنند.
اکثر کاربران توییتر از طریق حملات فیشینگ به دام هکرها میافتند. با گسترش بیسابقه نفوذ توییتر در میان کاربران سراسر جهان٬ این حملات هم با جدیت بیشتری از سوی هکرها اجرا میشوند. در این حملات٬ هکرها با طراحی صفحات جعلی مشابه صفحات سرویسهای محبوب نظیر فیسبوک و توییتر٬ کاربران را ترغیب به وارد کردن اطلاعات خصوصیشان میکنند.
انتخاب پسوردهای ساده٬ استفاده از وایفای رایگان و باز در مکانهای عمومی و استفاده از سیستمهای کامپیوتری اشتراکی٬ از جمله در کافینتها٬ از دیگر دلایل هک شدن و از دست رفتن اکانتهای توییتر کاربران است.
به همین خاطر توییتر باز هم به کاربران هشدار داده و تاکید کرده که استفاده از پسورد دومرحلهای لزوما به این معنی نیست که شما هرگز هک نخواهید شد٬ بلکه این سیستم صرفا تلاشی است برای حصول اطمینان از اینکه پسورد شما تا حد ممکن خصوصی میماند و هویتتان بررسی میشود تا دسترسی دیگران به اکانت شما به سادگی میسر نباشد.
توییتر به کاربران توصیه کرده که همچنان از پسوردهای محکم برای اکانتهای خود استفاده کنند و دیگر توصیههای مهم امنیتی را هم از یاد نبرند.
شرکت توییتر همچنین وعده داده که قابلیتهای امنیتی دیگری هم برای کاربران در راه خواهد بود. اگر شما هم در میان 250 میلیون کاربر فعال توییتر هستید٬ همین حالا پسورد دومرحلهای را برای اکانت خود فعال کنید تا ضریب امنیتتان را بالاتر ببرید و زندگی دیجیتالتان را امنتر کنید.