جاسوس ها به وطن خود خيانت نمي كنند
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از ريانووستي، باراك اوباما در پنجمين اجلاس سران كشورهاي آمريكايي در ترينيداد و توباگو درباره محكوميت ركسانا صابري به جاسوسي در ايران گفت: اگرچه ركسانا تبعه آمريكاست اما او به كشوري كه اصليت وي از آنجاست علاقه دارد.
اوباما از تلاش براي آزادي وي با ميانجيگري سوئيس خبر داد.
اين در حالي است كه رسانه هاي غربي، خود اوباما را نيز جاسوس سابق سيا اعلام كرده اند و مادر وي يك عضو ارشد سازمان مركزي اطلاعات و امنيت ايالات متحده بوده است.
مادر سفيد پوست اوباما كه نقش محوري را در زندگي وي داشته و تنها سه سال با پدر سياه كنيايي وي زندگي كرده است طبق اسناد منتشر شده سيا از جمله افرادي است كه در كودتاي دهه 1960 اندونزي دخالت داشته است.
صابري كه پدري ايراني و مادري ژاپني دارد متهم است از شش سال پيش وارد ايران شده و در قالب هاي مختلف از جمله به نام خبرنگاري براي سازمان سيا (سازمان مركزي اطلاعات و امنيت ايالات متحده) جاسوسي مي كرده است.
لازم به ذکر است، صابري اتهام جاسوسي براي سيا را پذيرفته و به اين موضوع اعتراف كرده است.
اين در حالي است كه اخيرا تعدادي از جاسوسان ديگر كه از سازمان انرژي اتمي ايران براي آمريكا و رژيم صهيونيستي جاسوسي مي كردند توسط نيروهاي گمنام امام زمان(عج) دستگير و مجازات شدند.
بنا به اطلاعات منتشر شده از سوي سازمان هاي اطلاعاتي در سانه هاي غربي،آمريكا، رژيم صهيونيستي و انگليس از كشورهايي هستند كه بيشترين جاسوس را در منطقه خاورميانه دارند.
جاسوسي زنان يكي از كاربردي ترين شيوه هاي جاسوسي است به طوري كه بسياري از دستگاه هاي اطلاعاتي مهمترين و محرمانه ترين اطلاعات را از اين طريق كسب مي كنند، در اين ميان استفاده از افرادي كه بومي سرزمين مقصد يا حداقل آشتا به فرهنگ و زبان آن باشند معمولا بهترين گزينه ها براي همكاري محسوب مي شوند./انتهاي پيام/