کد خبر:۲۴۱۳۵۶
تاج:

وزیر ورزش موضوع 18 تیمی شدن را مطرح می‌کند

سرپرست سازمان لیگ گفت: احتمال دارد که وزیر ورزش موضوع 18 تیمی شدن لیگ برتر را در نشست امروز با مدیران لیگ برتری مطرح کند.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی تاج در حاشیه نشست مدیران باشگاه‌های لیگ برتری با مسئولان سازمان لیگ و وزارت ورزش که از صبح امروز در محل این وزارتخانه آغاز شده است، گفت: محورهای اصلی این نشست موضوع نقل و انتقالات و لیگ سیزدهم است.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا موضوع 18 تیمی شدن لیگ برتر نیز در دستور کار این نشست است، گفت: احتمال دارد که وزیر و عوامل آن بحث 18 تیمی شدن لیگ برتر را در این نشست وارد کنند، اما این موضوع در دستور کار ما نیست.
 
سرپرست سازمان لیگ در پایان گفت: از تمام مدیران لیگ برتری دعوت کرده‌ایم و رویانیان و فتح‌الله‌زاده نیز به عنوان مدیران پرسپولیس و استقلال باید در این نشست شرکت کنند.
 
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار