سخنراني رئيس جمهور كمتر از جهاد نبود
کد خبر:۲۴۱۵۹
ولي پور در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

سخنراني رئيس جمهور كمتر از جهاد نبود

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان با اشاره به سخنراني رئيس جمهور در كنفرانس ضد نژاد پرستي ژنو، تاكيد كرد: سخنراني دكتر احمدي نژاد در اجلاس دوربان 2 كمتر از جهاد نبود و موجب ترفيع بيش از پيش جايگاه ايران در جامعه جهاني شد.

محمد ولي پور در گفت وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ضمن اشاره به سخنان دكتر احمدي نژاد گفت: بازگشت به گفتمان امام(ره) و انقلاب و استقامت بر اين گفتمان كه همواره نقشه راه رئيس جمهور بوده است موجب خلق حماسه اي ديگر در صحنه جهاني شد.

وي در ادامه با اشاره به فرمايش حضرت امام(ره) مبني بر حذف اسرائيل از صحنه روزگار، گفت: پس از آن سخنراني تاريخي در دانشگاه كلمبيا، رئيس جمهور با ديگر با تكيه بر مواضع ضد صهيونيستي نظام و انقلاب، در برابر صهيونيسم جهاني ايستاد.

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان در بخش ديگري از سخنان خود گفت: سخنراني رئيس جمهور نه تنها بر محبوبيت وي در بين مردم كشورمان افزود، بلكه بار ديگر اميد را در دل مردم مظلوم و ستمديده از صهيونيسم جهاني زنده كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار