کد خبر:۲۴۲۲۵۱

«عملیات انهدام 2، نبرد خرمشهر» رونمایی می‌شود

بازی رایانه‌ای سه‌بعدی «عملیات انهدام 2، نبرد خرمشهر» نهم خرداد ماه با حضور مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در تالار شهیدآوینی قم رونمایی می‌شود.
«عملیات انهدام 2، نبرد خرمشهر» رونمایی می‌شود

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، بازی رایانه‌ای سه‌بعدی «عملیات انهدام 2، نبرد خرمشهر» نهم خرداد ماه با حضور مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در تالار شهیدآوینی قم رونمایی می‌شود.

 

بازی رایانه‌ای سه‌بعدی «عملیات انهدام 2، نبرد خرمشهر» پس از رونمایی، با حمایت این بنیاد در بازار گیم کشور توزیع می‌شود.

 

بازی رایانه‌ای سه‌بعدی «عملیات انهدام 2، نبرد خرمشهر»، دومین بازی از «مجموعه بازی‌های رایانه‌ای سه‌بعدی عملیات انهدام» است که به شبیه‌سازی عملیات بیت‌المقدس، یعنی همان عملیات فتح خرمشهر می‌پردازد.

 

«شرکت رسانه‌گستر بِنیسی» تولیدکـنـنـده این بازی بوده، در این بازی سعی شده تا از ظرفیت محتوایی، فنی و گرافیکی ساخت بازی‌های رایانه‌ای در کشور برای ارایه‌یک بازی اکشن اول شخص درگیرکننده استفاده شود.

 

این بازی به سبک اول شخص تیرانداز FPS = First Person Shooter ساخته شده و گوشه‌ای از رشادت‌ها و زحمات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارد و بازیکن را با حال و هوای آن دوران آشنا می‌کند.

 

همچنین کاربر در این بازی، نقش نوجوان رزمنده‌ای را ایفا می‌کند که به عنوان یکی از هزاران رزمندة شرکت‌کننده در عملیات، به انجام فعالیت‌های مختلف نظامی و انسانی می‌پردازد تا بتواند یک پیروزی بزرگ را نصیب کشور کرده و «شهر خرمشهر» را در نهایت فتح کند.

 

این بازی دارای 5 مرحلة طولانی بوده و به صورت کاملا مستند و با بهره‌گیری از تحقیقات میدانی گسترده و فرماندهان و رزمندگان حاضر در صحنه‌های واقعی نبرد خرمشهر و بر اساس بازی‌نامه‌ای کارشناسی‌شده و دقیق و در طول 25 ماه به صورت کامل تهیه و تولید شده است.

 

از ویژگی‌های این بازی می‌توان به قابلیت اجرا بر روی هر نوع رایانه، وجود اقلیم‌های مختلف در بازی، گرافیک زیبا، صداگذاری تخصصی، پشتیبانی اینترنتی قدرتمند، بهره‌گیری از فناوری موشن‌کپچر برای حرکات شخصیت‌ها، پویانمایی‌های میان‌پرده فراوان و سازگاری کامل با فرهنگ اسلامی- ایرانی اشاره کرد.

 

مراسم رونمایی بازی، 9 خرداد ساعت 10 صبح در تالار شهید آوینی (ره) اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار می‌شود.

 

برای مشاهده اطلاعات بیشتر درباره این بازی به آدرس اینترنتی زیر مراجعه فرمایید:

http://www.destructionoperations.com

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار