مسئول سیاسی بسیج دانشگاه تربیت مدرس گفت: اگر مناظرات هر شب و میان دو کاندیدا برگزار شود مردم میتوانند قضاوت بهتری داشته باشند.
حسین کرمی، مسئول سیاسی بسیج دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نقاط مثبت و منفی برگزاری مناظره روز گذشته صدا و سیما گفت: نکته مثبتی در آن ندیدم و این مناظره به خنده بازار تبدیل شده بود باید بر روی برگزاری مناظره انتخاباتی ده تا پانزده دقیقه به کاندیدا زمان داده میشد تا راجع به مباحث فرهنگی، اقتصادی و ... سخن گفته و به روشنگری درباره برنامههای دولت آیندهاش بپردازد.
وی در ادامه درباره پرسش سوالات در بخش دوم مناظره تصریح کرد: سوالات بخش دوم بازتاب بدی در جامعه داشت که در دانشگاه به شدت مورد انتقاد قرار گرفت امیدواریم در مناظرات بعدی به ساختار آن توجه جدی شود.
مسئول سیاسی بسیج دانشگاه تربیت مدرس با بیان برگزاری مناظرات میان دو کاندیدا به عنوان بهترین روش ابراز داشت: اگر مناظرات به شیوه دو نفری و هر شب برگزار میشد مردم میتوانستند قضاوت بهتری داشته باشند اما با این شیوه دیدگاههای کاندیداها مشخص نشد و تاثیری از بعد روشنگری بر جامعه نگذاشت.
وی با اشاره به مناظرات تلویزیونی برگزار شده در دوره انتخابات گذشته تصریح کرد: در مناظرات گذشته روشنگری صورت میگرفت و اهداف کاندیداها کاملا مشخص میشد اما در این دوره تحلیل درستی از مناظرات صورت نگرفت.
کرمی در پایان خاطر نشان کرد: برگزارکنندگان مناظرات باید بدانند کاندیداهای این دوره مانند دوره گذشته انتخابات نیستند و اگر مناظرات به دلیل ترس از بیان برخی مطالب از سوی کاندیداها به این شکل برگزار شد، مسئولان برگزارکننده باید بدانند که این افراد با افراد مناظره گذشته تفاوت دارند زیرا روحانی و عارف افراد تندرویی نیستند و اکثر کاندیداها از طیف اصولگرایان هستند.