کد خبر:۲۴۲۷۹۰
گل‌صنم‌لو در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نمایندگان کاندیداها درباره موضوعات مختلف مناظره کنند / صدا و سیما در روند اجرای مناظرات تجدیدنظر کند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد گفت: صدا و سیما در نحوه اجرای مناظرات تجدیدنظر کند تا جدای از هوچی‌گری، مردم شاهد فضای چالشی باشند.
سعید گل‌صنم‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نقاط مثبت و منفی مناظره تلویزیونی کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: مناظره روز گذشته یک نقطه مثبت داشت؛ به این معنا که خارج از فضای جنجالی سال 88 برگزار شد و نامزدها نظرات خود را مطرح کردند، اما اینکه برگزاری این شکل مناظره در اتخاذ تصمیم از سوی مردم کمک‌کننده است یا خیر جای سوال دارد.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در ادامه افزود: مناظره دیروز چالشی نبود و ما مطمئن هستیم برنامه‌های کاندیداها دارای تفاوت عمیق است، اما در این مناظره این تفاوت دیده نشد؛ زیرا اشکال کار در نحوه اجرای این مناظره بود.
 
وی با بیان اینکه باید با ایجاد بحث‌های چالشی تلاش کنیم تا مردم تفاوت را راحت‌تر دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در مناظره دیروز مردم نتوانستند به واسطه فضای صدا و سیما به تصمیم درستی برسند، اما امیدواریم بحث‌های اصلی دارای اختلاف نظر از جمله سیاست خارجی و فرهنگ به این مسئله بیشتر کمک کند.
 
گل‌صنم‌لو با بیان اینکه مناظره 10 خرداد خسته‌کننده و کسالت‌آور بود، درباره عملکرد صدا و سیما گفت: صدا و سیما نسبت به این روند تجدیدنظر داشته باشد تا به دور از هوچی‌گری در مناظرات، شاهد فضای چالشی باشیم.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد با بیان اینکه تنها تفاوت در سخنان کاندیداها از سوی عارف و روحانی بود، ابراز داشت: تفاوت عمیقی میان صحبت کاندیداها مطرح نشد و فقط عارف و روحانی توانستند کمی رنگ و بوی سیاسی به مناظرات بدهند، به این ترتیب نه تنها در بحث و گفت‌وگو شاهد اختلاف نظر جدی نبودیم، بلکه در این مناظره میان اصلاح طلبان و اصولگرایان قرابت نیز احساس می‌شد و قطعاً این گونه انتخاب کردن برای مردم سخت خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه این گونه مناظره ها نمی‌تواند به روشنگری در جامعه کمک کند، خاطرنشان کرد: خواص جامعه یعنی افراد اهل مطالعه نیز نتوانستند به نتیجه مطلوب برسند و اگر این گونه ادامه داشته باشد شاهد تصمیم‌گیری درستی نخواهیم بود.
 
گل‌صنم‌لو در پایان ابراز داشت:‌ جدای از اظهارنظرهای کاندیداها باید برای اجرای این برنامه‌ها تصمیمات درست اتخاذ کنیم تا مردم برای آمدن پای صندوق‌های رای ترغیب شوند؛ همچنین می‌توان با حضور نمایندگان کاندیداها مناظراتی را با موضوعات سیاسی، اقتصادی‌، فرهنگی برگزار کرد تا به روشنگری فضای جامعه کمک بیشتری شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار