کد خبر:۲۴۳۲۹۹
حداد عادل در دانشگاه علوم و تحقیقات:

دانشگاه‌ها بازیچه دست احزاب شده‌اند/ عقب‌ماندگی صنعتی باعث ماندگی اقتصادی شده است

عضو ائتلاف سه نفره گفت: گفت: در این چند سال دانشگاه‌های ما بازیچه دست احزاب شده‌اند و مقررات دانشگاه تابع جریان‌های سیاسی بیرون دانشگاه بوده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حداد عادل عصرامروز در نشست دانشجویی در دانشگاه علوم و تحقیقات با بیان اینکه امروز 50 سال از دانشجو بودن من می گذرد افزود: در آن زمان از نزدیک شاهد حوادث قیام 15 خرداد بودم.


حداد عادل با بیان اینکه به عقیده خود بر مباحث آموزشی و دانشگاهی به دلیل سابقه 50 ساله‌ام خود را در عرصه ریاست جمهور قوی می‌پندارم تاکید کرد: با پیشینه 50 ساله بهتر از سایر کاندیداها می توانم مشکلات فرهنگی و آموزشی را حل کنم.


این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه نقش ایرانیان در جهان اسلام همانند نقش ایرانیان در عرصه علم و فناوری اروپایی است افزود: همه به ملت خودعلاقه‌منداند و مشکل دانشگاه و دانشجویان تا زمانی که مسائل مربوط به آموزش و پرورش مطرح شود رفع نخواهد شد.


عضو فرهنگستان ادب وهنر به کسب مقام‌های مختلف ایرانیان در جهان اشاره و اعلام کرد: در تولید علم دردنیا ما جزو ده کشور اول قرار داریم و در آسیا بعد از چین در مقام دوم هستیم.
حداد عادل به گفتمان‌های مذهبی برای ایجاد یک جامعه اسلامی اشاره و ادامه داد: یکی از گفتمان‌های رهبری جهاد علمی است که خوشبختانه امروز این امر محقق شده و ما به وضوح می‌بینیم که در شهرهای کوچک نیز از هر ده نفر یکی از آنها از خانواده دانشگاهیان است و این از دستاوردهای انقلاب می‌باشد.


کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه عقب‌ماندگی علمی باعث عقب‌ماندگی صنعتی می‌شود ادامه داد: عقب‌ماندگی صنعتی باعث ماندگی اقتصادی شده و عقب‌ماندگی اقتصادی را عزت و اعتبار ما را کاهش می دهد.


وی مهم‌ترین وظیفه دانشگاه‌ها را تولید علم دانست و گفت: در این چند سال دانشگاه‌های  ما بازیچه دست احزاب و گروه‌های سیاسی شده‌اند  و دانش فراموش شده و مقررات دانشگاه تابع جریان‌های سیاسی بیرون دانشگاه بوده است.


حداد عادل به مشکلات به وجود آمد در ایجاد دانشگاه آزاد اشاره کرده و گفت: قرار بود از روز اول این دانشگاه، آزاد از مدرک بوده باشد اما زمانی که مسئولین مربوطه خواستند مدرک این دانشگاه را به دانشجویان بدهند عده‌ای از جریان چپ و تندرو اعلام کردند که این دانشگاه توسط فرد خاصی تأسیس شده  مخصوص بچه پولدارهاست ونهایت دعوای چپ و راست را به دانشگاه آزاد کشاندند.


وی ادامه داد: اما بعد از دوم خرداد جریان مخالفت‌ها عوض شد و در این هشت سال اخیر نیز مخالفت‌ها با دانشگاه آزاد از حوزه دیگری آغاز شده است.


وی یکی از مشکلات مهم دانشگاه آزاد را رقیب بودن این دانشگاه برای وزارت علوم دانست.


حداد عادل یکی از اشکلات دانشگاه آزاد را توسعه بی‌رویه عنوان کرد و ادامه داد: این مسئله به آموزش عالی کشور ضربه زده و ایده درستی برای گسترش و توسعه دانشگاه آزاد نیست و از نظر بنده سیاسی کردن دانشگاه غلط است البته دانشگاه باید همواره سیاسی باشد اما این سیاسی بودن باید در راستای راهبردهای اساسی نظام قرار گرفته باشد و دانشگاه باید طوری عمل کند که در آن علم و سیاست با یکدیگر همسو بوده و سیاست‌ورزی مانع توسعه علم نشود.


کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم مصیب مهم دیگر را توسعه بی‌رویه علوم انسانی دانست و تاکید کرد: یکی از ریشه‌های بیکاری عدم تناسب رشته‌های دانشگاهی ما با بازار کار است.


حداد عادل ادامه داد: دانشجو باید قدرت تفکر و مهارت پژوهش پیدا کند که این کار نیز باید در دوران قبل از دانشجویی صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه دولت من دولت «دانش‌بنیان» خواهد بود افزود: به مدیریت دانش برای سروسامان دادن به آموزش عالی و فضای آموزشی به شدت معتقدم.
کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه برای اشتغال دانشجویان باید توسعه منطقی را در نظر بگیریم ادامه داد: ما به یک آمایش سرزمینی نیاز داریم تا رشته‌های دانشگاهی را در مناطق مختلف اصلاح کنیم.


حداد عادل ادامه داد:‌در دولت آتی خود از دستاورد دانشجویان استفاده خواهم کرد به این نحو که مشکلات کشور را در اختیار وزارت علوم قرار خواهیم داد و از این طریق دانشجویان ارشد و دکتری را ساپورت می‌کنم تا با یک سطح زندگی متوسط آزادانه به پژوهش در رشته تخصصی خود برای کشور بپردازند.


حداد عادل در باره آزادی بیان و خفقان سیاسی موجود در چند سال اخیر در دانشگاه‌ها نیز گفت: اگر چهار سال پیش این دانشگاه به اتاق فکری برای طراحی تظاهرات خیابانی تبدیل نشده بود این مسائل پیش نمی‌آمد و این ریشه این مشکلات را باید در این موضوعات جست‌وجو کرد.
 

وی در باره توانایی اقتصادی خود نیز گفت: توانایی اقتصادی خود در اداره کشور نیز گفت: غیر از آقای رضایی هیچ کدام از کاندیداها علم اقتصاد را به‌عنوان یک رشته دانشگاهی مطالعه نکرده‌اند.


حداد ادامه داد: به نظر من با بالا رفتن مسئولیت‌های کشور نیاز به متخصصین در آن کمتر شده و نیاز به عقل و خرد در آن بالاتر می‌رود و رئیس جمهور آتی باید چنین نقشی را در کشور ایفا کند.


حداد عادل تاکید کرد: در دولت آتی سعی خواهم کرد در مسائل اقتصادی از یک تیم قوی و متخصص بهره برده و به دستاوردهای آنها اعتماد کنم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار