حسین سرو قامت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» همزمان با یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به تشریح فعالیت های انتخاباتی این مجموعه پرداخت.
وی به تشکیل ستاد فعالیت های انتخاباتی در پردیس تهران اشاره کرد و افزود: این ستاد از اسفند ماه سال گذشته کار خود را آغاز کرد و از کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری برای حضور در پردیس تهران دعوت به عمل آورد. این کار از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد، به گونه ای که از تمام گرایش های سیاسی اعم از اصول گرایان، اصلاح طلبان، جبهه پایداری و کاندیدای مستقل دعوت به عمل آمد.
سروقامت در ادامه افزود: آقایان "شریعتمداری"، "متکی"، "عارف" و" کواکبیان" کسانی بودند که از میان دعوت شدگان در پردیس تهران حاضر شدند و در مورد انتخابات ریاست جمهوری سخنرانی کردند و همچنین به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند. علاوه بر آن تعدادی از کارشناسان سیاسی از جمله آقایان "صفار هرندی"، "صادق زیبا کلام"، "علی مطهری" ، " کوچک زاده"، "حسین علایی" و "طلایی" هم ضمن حضور در مجموعه دیدگاه های خود را در مورد انتخابات پیش رو بیان نموده و پاسخگوی سوالات دانشجویان بودند، این برنامه ها از طریق شبکه اینترنتی و به صورت آنلاین برای دانشجویان مجازی در دانشگاه قرآن و حدیث در قم نیز پخش شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی پردیس تهران برگزاری چهار تریبون آزاد دانشجویی را از دیگر برنامه های مهم پردیس تهران بیان کرد و افزود: در این تریبون آزاد دانشجویان آزادانه دیدگاه های خود را در مورد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و کاندیدای احتمالی این انتخابات بیان کردند.
رییس ستاد فعالیت های انتخاباتی پردیس تهران تشکیل برد های انتخاباتی و تدارک روزنامه هایی با طیف های فکری مختلف برای آگاهی بخشی به دانشجویان را برنامه دیگر این ستاد عنوان کرد.
وی گفت: برد های انتخاباتی از بخش هایی مانند: " طرح دیدگاه های کاندیداها "، "طرح دیدگاه های دانشجویان "،"دیدگاه های رییس دانشگاه قرآن و حدیث"، "سوابق و مشخصات روسای جمهوری سابق"،" مشخصات و سوابق کاندیداها" و ... تشکیل شده است.
سروقامت با بیان اینکه قطعاً دست اندرکاران پردیس تهران نیز همچون سایر مردم دیدگاه های خاصی در مباحث انتخاباتی دارند گفت: ما تلاش کردیم دیدگاه های شخصی و خاص خود را در روند انتخابات دخالت ندهیم و فرصت طرح همه دیدگاه ها فراهم شود و معتقدیم این کار به بهترین شیوه و با توازن کامل انجام پذیرفت.
وی اهداف پردیس تهران را از این برنامه ها " بصیرت افزایی "، " ایجاد فضای مشارکت و چند گفتمانی"، شرایط برای حضور حداکثری"، و " آماده سازی شرایط برای انتخاب اصلح " عنوان کرد.
رییس ستاد فعالیت های انتخاباتی پردیس تهران در خصوص فعالیت های این ستاد بعد از تایید صلاحیت ها گفت: با توجه به شروع امتحانات برنامه سخنرانی ها ادامه نخواهد یافت اما تلاش کردیم فضاهای برابری برای هر یک از این هشت کاندیدای تایید صلاحیت شده در نظر گرفته شود و با کمک ستاد های آنان بتوانیم تصاویر، برنامه ها و دیدگاه های آنان در این فضا ها به نمایش آوریم.
وی همچنین گفت: برنامه ریزی های لازم برای برگزاری یک مناظره پرشکوه بین تعدادی از نمایندگان کاندیدا ها در روز 22 خرداد ماه انجام شده و احتمالاً این مناظره برگزار خواهد شد.
سروقامت در پایان از تمامی مسئولان دانشگاه قرآن و حدیث به ویژه حضرت آیت الله ری شهری، ریاست دانشگاه قرآن و حدیث، جناب حجت الاسلام و المسلمین قائمی ریاست پردیس تهران، اعضای ستاد فعالیت های انتخاباتی و روابط عمومی پردیس تهران تشکر و آرزوی کرد این تلاش ها به "حماسه سیاسی " که مورد نظر مقام معظم رهبری است انجامیده و آحاد ملت بتوانند در سایه این حماسه سیاسی به اهداف بهتری دست یابند.