کد خبر:۲۴۳۶۴۱
تا ساعاتی دیگر اعلام می‌شود؛

نتایج اولیه چهلمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از اعلام نتایج اولیه چهلمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی تا ساعاتی دیگر خبر داد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، غلامرضا حسن‌زاده با اشاره به اعلام نتایج اولیه چهلمین دوره آزمون دستیاری تا ساعاتی دیگر از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir، گفت: انتخاب رشته محل آزمون دستیاری از 25 تا 29 خرداد ماه انجام می‌شود.

وی با اشاره به امکان انتخاب 100 رشته محل از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی، اظهارکرد: داوطلبان از 20 خرداد ماه می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی ظرفیت‌های رشته‌های مختلف در این آزمون را مشاهده کنند.

حسن‌زاده همچنین درباره تعداد مجازین به انتخاب رشته محل به صورت چند برابر ظرفیت، تصریح کرد: حدود 7723 نفر از داوطلبان پس از اعلام نتایج اولیه مجاز به انتخاب رشته خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار