شاید به نوعی بتوان کامپوتکس را بزرگترین نمایشگاه کامپیوتر در آسیا دانست که این بار تایوان میزبان این رویداد بود.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، شاید به نوعی بتوان کامپوتکس را بزرگترین نمایشگاه کامپیوتر در آسیا دانست که این بار تایوان میزبان این رویداد بود.
هر چند که استقبال بیش از صدهزار نفر از این نمایشگاه، رکورد خوبی برای یک نمایشگاه آسیایی محسوب میشود اما برگزار کنندگان تایوانی معتقدند که ظرفیت های موجود در این دوره به حدی بود که انتظار بازدید کننده بیشتری میرفت.
یکی از مسئولان تایوانی میگوید ثبت چهل هزار خرید از این نمایشگاه، یخ رکود نسبی بازار کامپیوتر در چند ماهه اخیر که ناشی از رکود اقتصادی در کل جهان بوده است را تا حدودی شکست و امیدوار هستیم در دوره های بعدی، این آمار به مراتب بالاتر رود.
در نمایشگاه امسال در بیش از 1700 غرفه، آخرین محصولات در حوزه فناوری ارتباطات معرفی شدندکه تقریبا میتوان گفت همه آنها سعی داشتند از این فرصت برای جبران کاهش فروش کامپیوترهای شخصی استفاده کنند.
اگرچه طبق معمول بازدید کنندگان در وهله اول برای آشنایی با آخرین تولیدات در صنعت کامپیوتر به این نمایشگاه آمده بودند اما کیفیت نمایشگاه توانست آنها را متقاعد به خرید هم بکند.
بازار معرفیها هم در این نمایشگاه داغ بود و شرکتهای بسیاری توانستند علاوه بر فروش، در زمینه معرفی محصولات جدید هم حرفی برای گفتن داشته باشند.
در این بین میتوان به یک تلفن اضطراری که با باتری کار می کند اشاره کرد .این گوشی دارای دو باند جی اس ام یا «سیستم جهانی برای ارتباطات تلفن همراه» است و کاربر می تواند از آن برای تماس با شماره تلفن های اضطراری در تمام کشورهای جهان، آن هم بدون داشتن سیم کارت استفاده کند. حمل این دستگاه کوچک بهویژه برای کوهنوردان و علاقه مندان به ماجراجویی بسیار آسان است.
«فورد» هم که یکی از غولهای صنعت خودروسازی محسوب میشود، این بازار را به کامپیوتر گره زده و با معرفی یک کنترل کننده صوتی که در داشبورد اتومبیل قرار می گیرد، توانسته بود سر و صدای زیادی را به پا کند. به کمک این وسیله می توانید از اتومبیل بخواهید که سبک خاصی از موسیقی را برایتان پخش کند.
شرکت «ایسر» هم با معرفی یکی از تازهترین لپتاپهای خود بر حرارت نمایشگاه افزوده بود. از این محصول جدید می توان به شیوه های گوناگون استفاده کرد و می توان موقعیت آن را از لپتاپ به کامپیوتر لوحی یا تبلت تغییر داد و یا بهصورت ایستاده از آن استفاده کرد. قیمت این محصول در بازار حدود 750 یورو است.
شرکت «یورواسکای» نیز از شرکتهایی بود که همانند «فورد» توانسته بود در بخش جنبی نمایشگاه، حرفی برای گفتن داشته باشد. این شرکت با ارائه دستگاه جدیدی به کاربر اجازه می دهد که از طریق رابطه مغزی- کامپیوتری به کنترل ذهنی موضوعات مختلف بپردازد.
از این روش می توان برای اندازه گیری ضربان قلب و یا امواج مغزی، ایجاد آرامش و ورزش دادن اعضای بدن استفاده کرد.به کمک این وسیله می توان به کودکان آموزش داد که چگونه به افزایش تمرکز ذهنی بپردازند. این دستگاه به آنها کمک می کند تا در فعالیتهای مدرسه نیز پیشرفت کنند.