حجت علمداری، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت درگفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»، درباره برگزاری مناظره تلوزیونی روز گذشته از سوی صداو سیما گفت: مهمترین نکته این مناظره نسبت به دو مناظره گذشته این بود که اختلاف نظرهای 8 کاندیدا در گفت و گوها بروز کرد و در این مناظره ملاک تصمیم گیری برای مردم روشن شد در صورتی در مناظرات گذشته دیدگاه های کاندیدا ها مشخص نشد.
وی با بیان اینکه هدف مناظرات این است که مشخص شود چه کاندیدایی از چه تفکری حمایت می کند ابراز داشت: دراین مناظره هدف برآورده شد همچنین مردم به این باور رسیدند دیدگاه های هر کاندیدا در سیاست حارجه چیست و نظراتشان را ارائه کردند که در این رابطه مردم هم آزاد هستند تصمیم گیری کنند اما به شکل کلی رویکرد سیاست خارجه کاندیداها دراین مناظره مشخص شد.
عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به سابقه موضوع ستاره دار بودن دانشجویان گفت: این موضوع سابقه تاریخی مشخص دارد که از چه دوره ای و با چه نیتی ایجاد شده البته روند اشتباهی بوده است و مردم هم از سیر تاریخی آن مطلع هستد و می توانند قضاوت کنند.
وی در ادامه افزود: تبلیغات و مناظرات چیزی جز جمع کردن رای نیست و در این مسئله اشکالی نیز وجود ندارد اما با هر روشی نمی توانیم به هر هدفی برسیم اگر با روش های موجه و سالم که مبتنی بر واقعیت باشد روش مجازی برای کسب رای خواهد بود اما اگر مبتنی بر واقعیت نباشد و بر اساس غیر واقعیت ها باشد طبیعتا اشکال دارد.
علمداری در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه مناظرات ابتدایی به اندازه 2 مناظره گذشته روشنگر نبود اینکه ما ادامه دهیم تا شفاف سازی و روشنگری مردم را افزایش دهیم رویکرد خوبی از سوی صدا و سیما است و اگر مناظره دیگری رخ دهد اتفاق خوبی است و مشارکت را افزایش می دهد.