کد خبر:۲۴۴۲۲۸

صندوق خیریه و مرکز مشاوره ازدواج دانشجویی دانشگاه قم افتتاح شد

صندوق خیریه دانشجویی «بوی زندگی» و مرکز مشاوره ازدواج دانشجویی دانشگاه قم با حضور معاون حقوقی و امور مجلس و دبیر کمیته خیرین وزارت علوم افتتاح شد.
صندوق خیریه و مرکز مشاوره ازدواج دانشجویی دانشگاه قم افتتاح شد

به گزارش گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، صندوق خیریه دانشجویی «بوی زندگی» و مرکز مشاوره ازدواج دانشجویی دانشگاه قم با حضور معاون حقوقی و امور مجلس و دبیر کمیته خیرین وزارت علوم افتتاح شد.

 

در مراسم افتتاحیه این مرکز مشاوره، حجت الاسلام‌ دیرباز سرپرست دانشگاه قم با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته برای تاسیس صندوق خیریه و مرکز مشاوره ازدواج دانشجویی، هدف از تاسیس و ایجاد این دو مرکز را ارائه خدمات و تسهیلات به دانشجویان این دانشگاه دانست و از حمایت و اهتمام خیرین برای راه اندازی این دو مرکز تقدیر کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: صندوق خیریه دانشجویی دانشگاه با پیگیری ستاد خیرین دانشگاه و پشتوانه‌های مادی و حمایت‌های خیرین و به منظور ارائه تسهیلات به دانشجویان ایجاد شده است.

 

دیرباز گفت: مرکز مشاوره ازدواج دانشجویی هم با همت و پیگیری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه و مساعدت خیرین و با هدف تسهیل و کمک به ازدواج های دانشجویی ایجاد شده است.

 

همچنین ساداتی نژاد، معاون حقوقی و امور مجلس و دبیر کمیته خیرین وزارت علوم ضمن برشمردن قسمتی از فعالیت‌های خیرین در حوزه آموزش عالی کشور و تقدیر از خیرین دانشگاه قم، فعالیت‌های خیرین را دارای تنوع و تکثر فراوان دانست و بر استفاده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از تجربیات و الگوهای موفق و نیز استفاده از ظرفیت‌های خیرین تاکید کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار