معاون طب سنتی وزیر بهداشت از تدوین برنامه های آموزشی پرستاری طب سنتی در مقاطع مختلف خبر داد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود خدادوست اظهار کرد: پس از تشکیل معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت، 10 رشته پشتیبان برای طب سنتی از قبیل پرستاری، تغذیه، بهداشت، اعمال یداوی و... پیش بینی شد که هم اکنون برنامه آموزشی آنها در حال تدوین است.
وی ادامه داد: برای هر یک از این رشته ها کارگروه های مشخصی تعیین شده که وظیفه تدوین برنامه را برعهده دارند تا در کنار دکترای تخصصی طب سنتی و داروسازی سنتی دیگر موارد نیز به طور آکادمیک و دانشگاهی باشد.
معاون طب سنتی وزیر بهداشت با بیان اینکه قرار بود یکسری از پرستاران طب سنتی از مقطع دیپلم پذیرش شوند، افزود: البته پس از تدوین کوریکولوم آموزشی یکسری از پرستاران کارشناسی با گرایش طب سنتی در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش می شوند حتی برای بخش تغذیه برنامه دکترای تغذیه سنتی هم نوشته شده است بدین ترتیب بر روی همه مدل ها برای جذب دانشجو برای تربیت پرستار طب سنتی کار شده است.
خدادوست با بیان اینکه تدوین برنامه آموزشی پرستاری طب سنتی کار زمانبری است، گفت: از این رو به شورای عالی برنامه ریزی پیشنهاد شد تا پیش از تهیه این برنامه های آموزشی یک و حداکثر 2 واحد درسی اجباری طب سنتی به همه رشته های گروه و علوم پزشکی اضافه شود تا این افراد تا حدودی با طب سنتی آشنا شوند بنابراین برای پزشکان عمومی 2 واحد و برای پرستاران یک واحد طب سنتی در نظر گرفته شد.
وی یادآور شد: امسال نیز برای نخستین بار رشته تاریخ پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گروه های پزشکی گذاشته شد که همه رشته های علوم پزشکی از جمله پرستاران هم می توانستند در آن شرکت کنند، هنوز ظرفیت پذیرش مشخص نشده است اما پیشنهاد ما برای نخستین سال پذیرش 50 دانشجوست که هنوز این موضوع در شورای عالی گسترش نهایی نشده است.