به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، امیرحسین اسدی، مسئول فناوری های نوین دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تلاش در جهت تشکیل شرکت های دانش بنیان با رویکرد ارتقای سلامت و توسعه فناوری های پیشگیری محور، اولویتی است که موردنظر معاونت بهداشت است.
وی افزود: این شرکت ها می توانند با توسعه ظرفیت های مختلف و تولید محصولات پیشگیری محور، نقش اساسی در ارتقای سلامت جامعه داشته باشند.
مسئول فناوری های نوین دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت گفت: مرکز رشد فضایی است برای آماده سازی شرکت های کوچک و دانشگاهی جهت ورود به عرصه تولید و بازار. مرکز رشد عملا نقش حمایت و مشاوره به شرکت های نوپا را داشته و تلاش دارد تا ریسک های این شرکت ها را کاهش داده و زمینه توسعه فنی و مالی آنها را فراهم آورد.
اسدی افزود: در مرکز رشد مجازی، تمامی فرایندهای پذیرش، استقرار، آموزش، مشاوره، ارائه تسهیلات، کمک در فروش محصولات، کمک در بازاریابی و تبلیغ محصول، ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی و ارزشیابی بصورت مجازی انجام شده و توانایی پذیرش و ارائه خدمات به طیف وسیع تری از مخاطبان حاصل می شود.
وی ادامه داد: با تلاش همکاران تلاش می کنیم تا با رشد شرکت های دانش بنیان حوزه ارتقای سلامت، شاهد رشد روزافزون فناوری های نوین حوزه ارتقای سلامت و به تبع آن ارتقای سلامت جامعه باشیم.
اسدی افزود: با این اقدامات در تحقق اصل 44 قانون اساسی و سیاست های کلی نظام که توسعه شرکت های دانش بنیان و برون سپاری فعالیت های غیرحاکمیتی را الزام می کند.