کد خبر:۲۴۵۱۰۲
یادداشت محمدمهدی تقوی

اعتراف شبکه ملکه به دروغ بودن تقلب در انتخابات ۸۸

پس از گذشت چهار سال از انتخابات ۸۸، بی‌بی‌سی فارسی هم علناً به نبود تقلب در انتخابات ریاست‌ جمهوری اذعان کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، تقوی عضو شورای سردبیری روزنامه وطن‌ امروز، امروز چهارشنبه 22/3/92 در یادداشتی نوشت: پس از گذشت چهار سال از انتخابات 88، بی‌بی‌سی فارسی هم علنا به نبود تقلب در انتخابات ریاست ‌جمهوری اذعان کرد.

 

نماد رسانه‌ای ضدانقلاب که توسط ام‌آی 6 و وزارت خارجه بریتانیا ساپورت می‌شود، در حالی که 4 سال تمام بر طبل ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری 88 ایران می‌کوبید و تشکیک در سلامت انتخابات 88 و القای تقلب در آن، از ادعاهای لایتغیر این شبکه بود، اکنون از مردم می‌خواهد با حضور پای صندوق‌های رای، نگذارند اصولگرایان به پیروزی برسند!

 

بی‌بی‌سی فارسی با تهیه و پخش برنامه‌های مختلف در روزهای اخیر، پس از آنکه سعی کرد با تحریف و تقطیع صحبت‌های نامزد اصلی اصولگرایی در انتخابات، وی را تخریب کند، این بار با تبلیغ تقریبا علنی فردی که غربی‌ها خاطرات خوبی از وی به یاد دارند (!) مردم را از قهر کردن با صندوق‌های رای منع کرده و از آن‌ها می‌خواهد برای انتخاب وی، در انتخابات حضور یابند.

 

اما سوالی که اینک پس از تغییر تاکتیک بی‌بی‌سی فارسی به وجود آمده و این شبکه باید حتماً به آن پاسخ دهد، این است که مگر بی‌بی‌سی همانی نبود که 4 سال تمام بویژه در سال 88 سعی در القای دروغ بزرگ تقلب داشت؟!! مگر انتخابات ریاست‌جمهوری،‌‌ همان انتخاباتی نبود که در آن تقلب شد؟!! مگر دولت فعلی که قرار است انتخابات را برگزار کند، دولتی برآمده از تقلب و کودتا نبود؟!! در حالی که حتی خود نامزدهای شکست‌خورده هم کوچک‌ترین مدرک و سندی در اثبات تقلب نداشتند و هرگز نتوانستند ـ و نمی‌توانند ـ این ادعای بزرگ دروغین را ثابت کنند و در صورتی که تمام نامزد‌ها از جمله مغلوب اصلی انتخابات هزاران ناظر را پیش از آغاز روند رای‌گیری، پای صندوق‌ها و هنگام شمارش آرا داشتند، اصلا امکان تقلبی وجود نداشت؛ برخی این دروغ را مطرح کردند و ظلمی تاریخی به نظام روا داشتند. بی‌بی‌سی فارسی نیز که اصلا برای انتخابات تأسیس شد، آتش این دروغ را شعله‌ور‌تر می‌کرد و به تهییج هواداران ساده‌دل و زودباور نامزد باخته می‌پرداخت. یک مثل قدیمی که می‌گوید «دروغگو کم‌حافظه است» اینجا درباره بی‌بی‌سی اثبات می‌شود، چون مگر می‌شود‌‌ همان که 4 سال تمام تقلب در انتخابات را القا می‌کرد، مردم را به رای دادن تشویق کند؟!!

 

رسانه ضدانقلاب، در تمام این چهار سال دست از ادعای تقلب برنداشت اما با نام‌نویسی جناب آقای رفسنجانی برای انتخابات، بی‌بی‌سی تمام دروغ‌های پیشین را‌‌ رها کرد و در تبلیغ وی سنگ تمام گذاشت. وقتی شورای نگهبان صلاحیت ایشان را احراز نکرد، بی‌بی‌سی فارسی از مردم ایران خواست پای صندوق‌های رای نروند و انتخابات را تحریم کنند ولی با دیدن تبلیغات و صحبت‌های یکی از کاندیدا‌ها دست از این کار کشید و اینک یکی از تریبون‌هایی است که بشدت خواهان حضور مردم در انتخابات است و با پخش برنامه‌هایی در تقلاست آرای خاکستری را به سود کاندیدایی خاص جمع کند. البته ما استثنائا از این اقدام بی‌بی‌سی استقبال و حمایت می‌کنیم، زیرا موجب می‌شود آرای ملت به نظام بالا رود و این یک کار بی‌بی‌سی را به سود جمهوری اسلامی می‌دانیم. با احتساب بی‌بی‌سی فارسی دیگر همه دشمنان این نظام اعتراف کرده‌اند اساسا در انتخابات سال 88 تقلبی صورت نگرفت.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۰
چرانمي خوان مردم اتفاقات 88روفراموش کنند.هرکي تقلب کرده باشه خداهمچين بزاره توکاسش که ازهيچ جاخبردارنشه.يه ضرب المثل محليه که ميگه تونون هرکي هرچي بزاري بدترش روپشت نونت خواهندگذاشت
9
3
شهروند
۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۳
منم با نظر شما موافق هستم كه بايد فراموش بشه اما وقتي طرف مقابل كه مرتكب اين خيانت شده دايما يه شكل ديگه ماجرا رو وانمود ميكنه اما حقيقت يه چيزه ديگه است ودرمقابل خانواده هاي عزادار چه جوري ميشه فراموش كرد ؟
بدون نام
-
۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۳
من کاملا با نظر شما موافقم
5
11
رهگذر
-
۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱
سلام شما چه توقعاتي از بي بي چهل داريد.
بي بي ... يعني دروغ يعني رياء کاري يعني تهمت.
6
12
پربازدیدترین آخرین اخبار