کد خبر:۲۴۵۳۱۴
بیانیه جنبش عدالتخواه دانشجویی:

عدم شایستگی ریاست‌جمهوری برای کسانی که مذاکره باآمریکارا مطرح می‌کنند

جنبش عدالتخواه دانشجویی دربیانیه ای تاکیدکرد: کسانی که در مشی انتخاباتی خویش مباحثی چون ضرورزت آشتی با تمام دنیا و مذاکره با آمریکا را مطرح می‌کنند، شایسته ریاست جمهوری نیستند.
عدم شایستگی ریاست‌جمهوری برای کسانی که مذاکره باآمریکارا مطرح می‌کنند

جنبش عدالتخواه دانشجویی در بیانیه خود با زمان انتخابات ریاست جمهوری امسال را در حال عبور از پیچ تاریخی انقلاب اسلامی اعلام کرد و در چنین شرایطی، گذار از این پیچ تاریخی را نیازمند استقرار دولتی توانمند و معتقد به اصول انقلاب اسلامی اعلام کرد تا بتواند در عرصه‌های گوناگون داخلی و خارجی به نحو موثری نقش آفرینی کند و به کمک مردم، حرکت رو به جلوی نظام جمهوری اسلامی را تضمین کند.

 

دانشجویان در این بیانیه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی، مهم‌ترین مساله در انتخابات را حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای اعلام کردند و در ساعات مانده تا انتخابات هر حرکت و اقدامی که در راستای لطمه زدن به حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای انجام گیرد را خیانت به مردم و انقلاب اسلامی مطرح کرده و تأکید کردند.

 

این تشکل دانشجویی با تاکید بر واقع بینی در ترسیم شرایط کشور، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیاناتشان در حرم مطهر رضوی پیرامون این مساله فرمودند: «ما که به عملکرد خودمان و برنامه‌ گذشته و آینده‌ خودمان نگاه می‌کنیم، نگاهمان باید واقع‌بینانه باشد؛ ارزیابی ما ارزیابی درستی باشد. بعضی از مردمِ خود ما وقتی به اوضاع کشور نگاه می‌کنند، فقط ضعفها را می‌بینند؛ گرانی را می‌بینند، افت تولید در برخی از واحدهای تولیدی کشور را می‌بینند، فشارهای دشمنان را می‌بینند. این نگاه، نگاه ناقصی است. بنده نگاه متفاوتی دارم. من وقتی به اوضاع کشور و اوضاع ملتمان نگاه می‌کنم، یک میدان عظیم پرچالشی را مشاهده می‌کنم که ملت ایران در این میدان، به رغم دشمنان، سربلند و پیروز ظاهر شده است». (رهبر انقلاب- 1/1/1392)

 

به عقیده این دانشجویان،‌ سیاه‌نمایی از اوضاع فعلی کشور و ندیدن نقاط امید و جوشش، بیش از آنکه برآمده از واقعیات کشور باشد، ناشی از عطش برخی از نامزدهای محترم برای کسب رای است.

 

دیدن «اقتصاد» به عنوان مسئله اصلی کشور نیز نکته دیگری بود که جنبش عدالتخواه دانشجویی در بیانیه خود بر آن تاکید کرد و متذکر شد: در حال حاضر، مهمترین مساله کشور، مساله «اقتصاد» است. لذا رئیس جمهور آینده کشور باید برخوردار از فهم و نگاه اقتصادی بوده و اولویت اقتصاد در شرایط امروز را درک کند و اراده لازم برای ادامه حرکت‌های اقتصادی مطلوب و جلوگیری از روندهای اقتصادی معیوبی چون خصوصی سازی های بی‌ضابطه بویژه در دو بخش بهداشت و آموزش را داشته باشد؛ ضمن اینکه حضور مردم در اقتصاد را به معنای هرچه فربه‌تر کردن سرمایه داران نداند و به اهمیت تعاونی‌های مردمی در اداره اقتصاد کشور عنایت لازم را داشته باشد.

 

این دانشجویان طرح عباراتی با مضامین تنش‌زدایی، قرار دادن آمریکا بر سر دوراهی مذاکره و مسئله هسته‌ای، تابو نبودن مذاکره، ضرورت آشتی با تمام دنیا، طرح بحث مذاکره با آمریکا، خجالت‌زده کردن دشمن و امثالهم از سمت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را موجب امیدوار کردن دشمن و در تضاد روشن با آرمان انقلاب اسلامی مبنی بر مبارزه با استکبار جهانی اعلام کردند و گفتند: کسانی که در مشی انتخاباتی خویش چنین مباحثی را مطرح می‌کنند، شایسته ریاست جمهوری ملت شریف ایران نیستند.

 

نکته دیگری که در بیانیه جنبش عدالتخواه دانشجویی آمده است توجه و اهمیت به نقش مردم است. در ادامه نیز آمده است که یکی از نیازهای امروز انقلاب اسلامی آن است که مشارکت حداکثری مردم تنها به انتخابات محدود نشود و به حوزه های گوناگون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی راه یابد. ضمن اینکه از طرفی مردمی کردن حوزه های مختلف کشور مانند اقتصاد، نبایستی با سپردن سکان این بخش ها به دست سرمایه داران و اصحاب قدرت یکسان گرفته شود و از سوی دیگر، باید به اقشار و سلایق گوناگون ملت ایران به صورت یکسانی نگریسته شود و هر یک متناسب با پتانسیل های خویش نقشی بر عهده گیرند.

 

این دانشجویان حماسه سیاسی را محدود به ایام مانده تا انتخابات و روز انتخابات نمی‌بینند بلکه به عقیده این دانشجویان آنچه اهمیت دارد «امتداد حماسه سیاسی» است. یکی از تجلیات اساسی امتداد حماسه سیاسی نیز آن است که مردم و نخبگان دلبسته به نظام اسلامی، هر دولتی که با رای مردم بر سر کار می‌آید را یاری کنند و فردای پس از انتخابات، عرصه را خالی نکنند.

 

در ادامه این بیانیه «امتداد حماسه سیاسی»، تمکین نامزدهای محترم و هوادارانشان به قانون و پذیرش نتایج انتخابات اعلام شده و تأکید شده است: اخلاق دینی و مشی عقلایی حکم می‌کند که رقابت‌های انتخاباتی پس از اعلام نتایج به هم افزایی، رفاقت و تلاش برای حل مشکلات مردم و مرتفع ساختن چالش‌های کشور بدل شود تا از این طریق، شیرینی انتخابات به کام مردم بنشیند و کشور از حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای بیشترین بهره را ببرد.

 

این دانشجویان تصریح کردند: جنبش عدالت خواه دانشجویی در انتخابات حاضر مشی خود را بر طرح مسائل و پرسش‌های اساسی کشور و ورود گفتمانی به انتخابات قرار داده و امیدوار است توانسته باشد با شاخص‌های گوناگونی که به طرق مختلف مطرح کرده است، جامعه را به سمت و سوی مناسب ترین فرد برای به دست گرفتن سکان کشور رهنمون شود. لذا جنبش عدالت خواه در انتخابات پیش رو از هیچ یک از کاندیداهای محترم بصورت مصداقی حمایت نمی‌کند.

 

دانشجویان در بیانیه خود تأکید کردند که بر این اعتقادند که انجام تکالیف دینی و انقلابی و تلاش برای بسط گفتمان عدالت خواهی، زمان و مکان نمی‌شناسد و محدود به ایام انتخابات نیست. لذا فارغ از آن که چه دولتی سکان قوه مجریه را در دست داشته باشد، جنبش عدالت خواه دانشجویی از توان و ظرفیت خویش برای حرکت رو به جلو نظام اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر مسئولان نظام استفاده کرده و نقش حلقه واسط میان مردم و مسئولین را ایفا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار