
اوج حماسه سیاسی - 137
میراسماعیلی: رئیسجمهور باید ورزش را به ورزشیها بسپارد
نائب رئیس فدراسیون جودو و قهرمان ملی کشورمان گفت: امیدوارم رئیس جمهور آینده اداره ورزش را به دست ورزشیها بسپارد.
آرش میراسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» گفت: باید تشکر کنم از ملت ایران که امروز ثابت کردند باز هم در صحنه هستند و در سال حماسه سیاسی این شعار را با عشق عملی کردند.
وی در ادامه افزود: امروز روز سرنوشتسازی برای ملت ایران است و امیدوارم باز هم مردم ایران وحدت خود را به جهانیان ثابت کنند.
قهرمان سابق جودو کشورمان در پاسخ به این سوال که چه خواستهای از رئیس جمهور آینده دارید گفت: از رئیس جمهور آینده میخواهم که اداره ورزش را به دست اهالی ورزش بسپارد و این موضوع را رواج دهد و به رای مردم احترام بگذارد و به قولهای که داده پایبند باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.