صدرنشيني پتروشيمي تبريز در رقابت‌هاي دوچرخه سواري مالزي
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۶۵۶

صدرنشيني پتروشيمي تبريز در رقابت‌هاي دوچرخه سواري مالزي

تيم پتروشيمي تبريز در رده بندي تيمي مرحله هفتم رقابت‌هاي بين‌المللي دوچرخه سواري جيلاجاه مالزي در صدر ايستاد.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در مرحله هفتم اين رقابت ها، دوچرخه سواران مسافت 117 كيلومتري مسير تان جوانگ ماليم تا گنتينگ را رکاب زدند که در پايان تيموتي رو از استراليا با زمان 3 ساعت و 1 دقيقه و 21 ثانيه زودتر از ديگران به خط پايان رسيد، قادر ميزباني از پتروشيمي تبريز دوم شد و كرافورد - ديگر دوچرخه سوار استراليايي در رده سوم ايستاد.

در رده بندي مجموع تيمي نيز تيم پتروشيمي تبريز، دانشگاه آزاد اسلامي و سيوينگ اند لون استراليا مقام هاي اول تا سوم را در اختيار دارند.

مرحله هشتم و پاياني اين رقابت ها امروز به مسافت 70 كيلومتر و بصورت كريتريوم در شهر كوالالامپور برگزار مي شود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار