به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هادی شوشتری شب گذشته در مراسم گرامیداشت حماسه حضور مردم در انتخابات در مسجد جامع قوچان تصریح کرد: تعیین سیاستهای کلی نظام بر عهده مقام معظم رهبری بوده که ایشان در ابتدای سال جاری مشارکت حداکثری و فراگیر همه آحاد جامعه اسلامی در انتخابات را مدنظر قرار دادند.
وی تاکید کرد: در فرآیند انتخابات، گرایشهای مختلف سیاسی و فکری در چارچوب نظام شرکت کرده که ملت بزرگ ایران از میان گرایشهای مختلف سیاسی، فکری، اقتصادی و اندیشههای متفاوت یکی از فرزندان شایسته حوزه و دانشگاه را انتخاب کردند.
شوشتری با اشاره به این موضوع که از بین هشت کاندیدای ریاست جمهوری دکتر روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم انتخاب شد، افزود: از زمان اعلام رئیس جمهوری دکتر روحانی گشایشهای خوب و امیدوار کنندهای در بحث سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد در پیش رو قرار گرفته و روسای جمهور کشورهای بزرگ و چهرههای برجسته خارجی از حضور ایشان استقبال گرمی کردند.
این نماینده مجلس یادآور شد: دکتر روحانی از بدو مبارزات در سال 42 در حوزه علمیه قم به عنوان یکی از یاران حضرت امام خمینی(ره) همواره در صحنه حضور داشته و ایشان از نیروهای باسابقه جمهوری اسلامی است.
شوشتری اضافه کرد: دکتر روحانی به پیشنهاد شهید مطهری(ره) و شهید مفتح به عنوان سخنران چهلمین روز شهادت آقا سید مصطفی خمینی انتخاب و در همان مجلس ایشان برای اولین بار واژه و لفظ امام را برای امام خمینی(ره) بکار بردند.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بر اساس قانون اساسی و واگذاری اداره عمومی شهر و روستا به شهروندان گفت: شوراها یک حکومت و پارلمان محلی بوده که قوه مجریه محلی آن تحت عنوان شهرداری امور عمومی منطقه را بر عهده گرفته میگیرد.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در انتخابات شوراها هر کاندیدائی به بیان افکار و برنامههای خود در گوشه و کنار شهر و روستا میپردازد، افزود: انتخابات شوراها یک کلاس و یک دانشکده سیاسی برای مردم شهر و روستا بوده چون شهروندان با بلوغ فکری و پختگی کامل پای صحبتهای آنان نشسته و افراد مورد نظر را انتخاب میکنند.
شوشتری با بیان اینکه در انتخابات کسی به خاطر سلیقه سیاسی و فکری در انتخابات رد صلاحیت نشده است، اذعان داشت: انتخابات یک فیلم است که تمام افراد پشت صحنه آن درگیر ردصلاحیتها، تایید صلاحیتها، اختلاف سلیقهها، هماهنگیها، امکانات و... هستند.
وی در بیان قسمتی از وظایف شوراهای شهر خاطرنشان کرد: مسائل مربوط به امور فنی و عمرانی، فضای سبز، حمل و نقل و مهندسی ترافیک، مسائل فرهنگی و اجتماعی و استفاده از پتانسیلها و منابع مردمی قسمتی از وظایف شوراهای اسلامی شهر است.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شهر فقط سیمان، آهن و کالبد شهری نیست و در این شهر انسان باید زندگی کند و روح او پرورش و توسعه یابد.
وی یادآور شد: همه کلان شهرهای دنیا از جمله شهر تهران دارای معاونت فرهنگی و اجتماعی بوده و تحول شهر تهران از زمانی رخ داده که مسائل فرهنگی و اجتماعی درون شهرداری مطرح شده است.