کد خبر:۲۴۷۴۷۰
اخبار ویژه روزنامه‌ها

واکنش یاسر هاشمی به خبر حضورش در کابینه

شنیده شد که معاون سابق صنایع دستی کشور از رئیس جمهور منتخب خواست تا برای صنعت فرش و صنایع دستی، وزارتخانه‌‌ای در دولت خود تشکیل دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، اخبار ویژه روزنامه‌های سه‌شنبه چهارم تیرماه 1392 به این شرح است:


*کیهان:

المانیتور: کنگره آمریکا طرفدار تحریم‌هاست نه تنش‌زدایی

«پیروزی حسن روحانی در انتخابات ایران نظر کنگره آمریکا را تغییر نداده و آنها همچنان طرفدار تشدید فشار بر ایران هستند.»
پایگاه اینترنتی المانیتور با انتشار این خبر به قلم باربارا اسلاوین (عضو شورای آتلانتیک)نوشت: پیروزی غیرمنتظره حسن روحانی مذاکره‌کننده هسته‌ای سابق ایران که فردی عملگراست، نظر تعداد اندکی از اعضای کنگره را تغییر داد.

در جلسه زیر کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان در امور خاورمیانه و آفریقا که در روز 18 ژوئن تشکیل گردید تعداد زیادی از متخصصین که نظر خود را درباره تأثیر انتخاب روحانی به کنگره ارائه کردند جملگی معتقد بودند که باید قبل از اعمال مجازات‌های جدید به او وقت داده شود تا روند موضوع هسته‌ای را در ایران تغییر دهد. اما هیچیک از اعضای کمیته مزبور که مسئولیت تحریم‌های فزاینده بر روی ایران با آنان است، حاضر نشدند استدلالات متخصصان را بپذیرند.

در پایان جلسه، نماینده جمهوریخواه ایلنا راس- لتینن از ایالت فلوریدا، که ریاست زیر کمیته مزبور را بر عهده دارد در پاسخ به این سؤال که آیا دیدگاه‌های ارائه شده توسط متخصصان توانسته نظر او را تغییر دهد به المانیتور گفت‌«به هیچ وجه. ما می‌بایست سیاست‌های تحریمی خود را ادامه دهیم و هم‌چنین به متحدانمان کمک کنیم که این واقعیت را درک کنند که یک ایران هسته‌ای آمریکا و اسرائیل را ویران خواهد کرد.»

یک عضو دموکرات زیر کمیته مزبور، تد داچ از ایالت فلوریدا، با آنکه از دیگر همکار خود که تصویری از روز قیامت را در مورد اهداف هسته‌ای ایران به دست می‌داد ملایمتر بود، معذلک او نیز معتقد بود که مجلس نمایندگان باید با تصویب لایحه‌ای جدید اوباما را ملزم کند که صادرات نفت ایران را از بازارهای نفت حذف نماید.

تد واچ به المانیتور گفت: «اما من فکر نمی‌کنم تناقضی داشته باشد که ما تحریم‌ها را هم‌چنان ادامه داده و پیش برویم و در همان حال منتظر بمانیم ببینیم آیا از سوی رئیس‌جمهور جدید حرکتی دیده می‌شود یا نه.»

تحلیلگر المانیتور می‌نویسد: به نظر می‌رسد که در کنگره هم جمهوری‌خواهان و هم دموکرات‌ها خریدار حرف‌های روحانی درباره تنش‌زدایی نبوده‌اند. سناتور جمهوری‌خواه مارک کرک که از طراحان چند لایحه تحریمی علیه ایران است بلافاصله پس از پیروزی روحانی در صفحه توئیتر خود نوشت که مذاکره‌کننده سابق هسته‌ای ایران فردی است «دست چین شده توسط رهبری ایران و شورای نگهبان». کرک گفت‌«سوابق فریب‌دهنده او در ارتباط با مسئله هسته‌ای روشن است. در حالی که زمان رو به اتمام است سنا باید به سمت شدیدترین تحریم‌های ممکن پیش برود. تظاهر به تسلیم دیگر گزینه کارسازی نیست.»

المانیتور اضافه می‌کند: تعداد زیادی از افراد زیرکمیته معتقد بودند این واقعیت که روحانی توانسته بر رقبای محافظه‌کار و حامی رژیم پیروز شود نشان می‌دهد که تحریم‌های آمریکا و نیز تحریم‌های چند جانبه مؤثر واقع شده‌اند و به این ترتیب تحریم‌های بیشتر ایران را وادار خواهد کرد که حتی تاسیسات هسته‌ای‌اش را برچیند.

تد داچ اظهار داشت: «فشارهای آمریکا در حال نتیجه بخشی است. ما نباید دست از اعمال فشار برداریم».در ادامه این تحلیل آمده است: یکی از اعضای پارلمانی کاخ سفید گفت اعضای کنگره درباره تشدید تحریم‌ها اتفاق نظر دارند.
یادآور می‌شود دولت آمریکا غالباً تابع و تسلیم کنگره است.

رهبر هوشمند ایران بزرگترین برنده انتخابات بود

«نظام جمهوری اسلامی، ستاد انتخابات و رهبری برندگان قطعی انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم بودند.»پایگاه اینترنتی گویانیوز وابسته به گروهک‌های ضد جمهوری اسلامی ضمن درج این مطلب، از قول رشید-الف (از اعضای سابق دفتر تحکیم) نوشت: نظام جمهوری اسلامی برنده انتخابات بود.

برگزاری انتخاباتی سالم و بی‌مسئله که همه جناح‌ها نسبت به سلامت آن معترفند نه تنها بار دیگر اعتماد مردم به «نهاد انتخابات در جمهوری اسلامی» را احیا کرد بلکه بر ذخیره مشروعیت دموکراتیک نظام جمهوری اسلامی به نحوی محسوس و کم‌سابقه افزود: این انتخابات شکست مطلق «پروژه مشروعیت‌زدایی از جمهوری اسلامی» بود که به خصوص طی سال‌های اخیر از سوی بخشی از اپوزیسیون دنبال می‌شد.

انتخاب حسن روحانی هم بر مشروعیت داخلی و بین‌المللی نظام خواهد افزود و هم از شکاف بین دولت- ملت خواهد کاست و این همه در درجه اول به پایایی و ماندگاری نظام جمهوری اسلامی و شکوفایی اقتصادی و سیاسی کشور کمک خواهد کرد. نویسنده می‌افزاید به جد معتقدم نظام جمهوری اسلامی دستاوردهای به دست آمده در این انتخابات را بیش از هر چیز مدیون تدبیر رهبری نظام است. عملکرد و اراده مقام رهبری نقش مهمی در تضمین سلامت این انتخابات داشت.

مهدی جامی سردبیر اخراجی رادیو زمانه نیز با تاکید بر اینکه «من تردید ندارم و به این سخن [آیت‌الله] خامنه‌ای باور دارم که چندین بار گفت رای مرا کسی نمی‌داند و کسی هم نخواهد دانست»، می‌نویسد: او [رهبری] رسانه‌های خارج از کشور را منفعل و تا حدی مضحکه کرده است که نتوانستند دست او را بخوانند. مردم را امیدوار کرده تردیدهای بسیاری از مردم را زدوده است.

اختلاف احتمالی بین مسئولان را که می‌توانست با انتخاب هر نامزد اصولگرایی بالا بگیرد حل کرده است و اختلافات دولت با باقی نظام را کاملا دفن کرده است. به کشور ثبات و آرامش بخشیده و انتخاباتی آرام برگزار کرده است. او وضعیتی درست کرده که حتی هاشمی بگوید انتخابات بی‌شبهه بوده است.

وی در وب سایت خود تصریح می‌کند: این نتیجه یکی از بهترین مهندسی‌های انتخاباتی در سال‌های پس از 76 است. کاری با نمره 20. در این مهندسی هیچ جایی برای غافلگیری وجود ندارد. نکته اصلی هم همین است که خامنه‌ای اصلا و ابدا از نتیجه انتخابات غافلگیر نشد. او درست همان نامزد را می‌خواست که انتخاب شد و با دست مردم تاس خود را ریخت.

وی این را هم نوشته که «رهبر جمهوری اسلامی فردی بسیار هوشمند و تماما سیاسی و یک ژنرال کارآمد است. او از دانش روز و کاملا مدرن در علوم سیاسی و از مشورت بهترین تحلیلگران سیاسی و جامعه‌شناسان استفاده می‌کند. هر نوع دست کم گرفتن او صددرصد خطاست.»

عربستان سعودی از روند تحولات در سوریه به هراس افتاده است

رویترز در گزارشی نوشت: زمانی «شاهزاده مقرن» وزیر سابق اطلاعات عربستان سعودی به دیپلمات‌های آمریکایی گفته بود که هرچه نفوذ ایران در منطقه به اصطلاح هلال شیعه خاورمیانه بیشتر می‌شود این هلال بیشتر به سمت ماه کامل شدن میل می‌کند. گرچه هراس این شاهزاده سعودی در اطلاعات منتشر شده سال 2009 توسط ویکی لیکس نیز بخوبی مشهود بود ولی این هراس این بار در خصوص بحران سوریه بخوبی رخ نموده است، زیرا نیروهای بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه مورد حمایت ایران با کمک جنگاوران حزب‌الله در مقابل شورشیان تحت حمایت عربستان سعودی به پیروزی‌های بزرگی دست یافتند.

این گزارش می‌افزاید: ریاض به جنگ داخلی سوریه به عنوان یک اهرم مبارزه ژئوپولتیکی گسترده‌تر علیه ایران می‌نگرد از اینرو چنانچه دولت سوریه در این جنگ موفق شود، برای دیگر کشورها محرز خواهد شد که ایران بخوبی می‌تواند از هم‌پیمانان خود درمنطقه حمایت کند.
به اعتقاد «عبدالعزیز الصقر» رئیس مرکز مطالعات خلیج‌فارس مستقر در جده، همین امر موجب تضعیف ائتلاف غربی و همپیمانان عربی آنها خواهد شد.

به اعتقاد تحلیلگر رویترز، عربستان سعودی در خلال این شورش‌ها واهمه دارد از اینکه جنگ‌هایی مشابه آنچه که در عراق و افغانستان اتفاق افتاده بود بار دیگر در سوریه تکرار شود، چون بیم آن می‌رود تعداد کثیری از سعودی‌هایی که با احساس تکلیف جهاد به سوریه رفته و می‌روند روزی به میهنشان بازگشته و علیه حکومت خودشان دست به اسلحه ببرند.

رویتر می‌نویسد: دیپلمات‌ها معتقدند دولت عربستان به سبب ضعف توانایی‌هایش قادر به جنگ مستقیم در سوریه نیست ضمن اینکه این امر با لقب خادم حرمین شریفین تناقض دارد. نیروهای سعودی حتی در یمن نیز نتوانستند شورشیان منطقه مرزی را سرکوب کنند.
در پایان این تحلیل آمده است: مقامات ریاض به خوبی واقفند که شورشیان در سوریه به شدت از هم گسیخته شده‌اند.


اصلاح‌طلبان موسوی را به بیرون نظام پرت کردند

سردبیر نشریه توقیف شده آدینه می‌گوید: سران متوهم جنبش سبز که به حاشیه پرتاب شده بودند، با انتخابات اخیر موضوعیت خود را کاملاً از دست داده‌اند.

فرج سرکوهی همکار بی‌بی‌سی و دویچه‌وله که اکنون در آلمان اقامت دارد، درباره وضعیت فتنه سبز و سران آن پس از انتخابات اخیر گفته است: آقای موسوی بااین توهم که با تظاهرات خیابانی محدود به تهران و محدود به لایه‌های مشخصی از جامعه می‌توان خواست خود رابه حکومت تحمیل کرد، با همراهی با اعتراض‌های خیابانی و با امید توهمی به وادار کردن جمهوری اسلامی به عقب‌نشینی، ناخواسته و به تدریج از درون نظام و از بافت قدرت به بیرون از نظام پرتاب شد.

وی اضافه می‌کند: جنبش سبز در اعتراض به تقلب در انتخابات برپا شد و با انتخاباتی بدون تقلب و با شرکت فعال مردم دلیل وجودی خود را از دست داد.وی همچنین با هجو مواضع برخی حامیان ویژه فتنه سبز گفته است: بخشی از این افراد در شعارهای جشن شادی، خیال آقای موسوی را راحت کردند و پس از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران بر کره جنوبی با شعار «میرحسین، روحانی، رفتیم جام جهانی» از موسوی دستکم تا پایان مسابقه‌های جام جهانی برزیل، خداحافظی کردند.

آقای روحانی «اصول‌گرای معتدل» است و زندان آقایان موسوی و کروبی را به تلویزیون، گیرنده و دیش ماهواره‌ای مجهز خواهد کرد و این دو نیز، که قرار بود در جنبش هواداران «وفادار» خود آزاد شوند، در پرتو فتح بزرگ همین هواداران پابرجا، مسابقه‌های فوتبال جام جهانی برزیل را، زنده از فرستنده‌های ماهواره‌ای خواهند دید.

در شعار جام جهانی، جای «شیخ سابق اصلاحات»، آقای کروبی، خالی است اما به یاری نقش معجزه‌آسای «قافیه»، مشکل حل شدنی است. اگر در انتخابات 88 به آقای کروبی رأی دادید، می‌توانید نام او را نیز به این شعار اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که به دلیل شمار هجاها و حرف آخر در سه واژه کروبی و جهانی و روحانی، ‌قافیه شعار به هم نمی‌خورد، مبارک است!

*وطن امروز:

ماجرای نامه روحانی به رهبر انقلاب قبل از انتخابات

نایب رئیس مجلس با اشاره به نامه قبل از انتخابات روحانی به رهبر انقلاب گفت: روحانی 8-7 روز قبل از انتخابات نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب نوشته و روی آرمان‌های نظام تاکید کرده و گفته که همیشه همراه نظام بوده و در حال حاضر نیز همراه نظام است. به گزارش تسنیم، محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست عصر روز یکشنبه جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به انتخابات 24 خرداد گفت: حماسه‌ای که مقام معظم رهبری انتظار آن را داشتند، محقق شد و مردم نیز با حضور چشمگیر خود همه تحلیل‌های دشمن را نفی کردند.

وی با اشاره به همزمانی انتخابات شورای شهر و روستا و انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری تصریح کرد: برگزاری همزمان این 2 انتخابات باعث هم‌افزایی و تحرک بیشتر مردم در انتخابات شد، خوب است که در آینده نزدیک این موضوع به‌صورت تحلیلی بررسی شود.

نایب رئیس مجلس با اشاره به خصوصیات رفتاری حسن روحانی خاطرنشان کرد: فردی که انتخاب شد، مشخصه‌های خوبی دارد و ما احساس می‌‌کنیم آقای روحانی نقاط قوت تعدادی از رؤسای جمهوری پیشین را داشته و نقاط ضعف آنها نیز کمتر در وی دیده می‌‌شود.

باهنر با بیان اینکه کابینه ‌یازدهم باید کابینه قدرتمندی باشد، افزود: اگر روحانی یک معاون اجرایی قدرتمند و استراتژیک انتخاب کند، می‌‌تواند مشکلات ساختاری را برطرف کند.

نوری‌زاده: انتخابات‌ به‌ نفع روحانی‌ مهندسی‌ شد!

از همان روزهای اول و پس از حماسه سیاسی 24 خرداد ملت ایران، بسیاری از افراد و رسانه‌ها دچار شوک شدند؛ چرا که این میزان حضور و همچنین انتخاب آقای روحانی اصلا در مخیله آنها نمی‌گنجید و در کل تمام برنامه‌های آنها را به هم ریخت. این شوک طی روزهای متمادی در پیام‌های تبریک و واکنش‌های رسانه‌ای کاملا بروز داشت.

به گزارش جام نیوز، اما در میان تمام این اظهار نظرها، یک نفر عجیب‌ترین واکنش به انتخابات را داشت. او در نخستین اظهارنظر، طی گفت‌وگو‌ با رادیو فرانسه ادعایی را مطرح کرد که هیچ کسی آن را تحویل نگرفت اما همچنان او با اعتماد به نفسی بالا بیشتر بر فرضیه خود پافشاری کرد تا آنجا که ما را مجبور کرد آن را انعکاس دهیم.

علیرضا نوری‌زاده که در رسانه‌های ضدانقلاب از او با عنوان «مدیر مرکز پژوهش‌های ایران و اعراب» نام می‌‌برند، یک روز پس از انتخابات حماسی 24 خرداد در گفت‌وگو با رادیو فرانسه می‌‌گوید: « تمام آمارگیری‌هایی که [انجام] می‌‌شد، آقای قالیباف را خیلی پیشتاز قرار می‌‌داد، چه شد یک دفعه 10 میلیون فاصله تا الآن بین آقای قالیباف و روحانی افتاده است؟» وی اضافه می‌‌کند: «باید گفت این همه فاصله یک مقدار غیرقابل توجیه است و نمی‌شود به همین سادگی آدم فکر کند که تمام پیش‌بینی‌ها و آمارگیری‌ها، بی‌ربط بوده است و حتی مثلا در شهری مانند مشهد که شهر ایشان است آرای کمتری نسبت به آقای روحانی بیاورد.»

گذشته از تکرار تئوری متوهمانه «داماد لرستان» از سوی نوری زاده، در انتخابات سال 88 نیز او و بسیاری از همفکرانش با همین ادعا به دنبال القای تقلب در جامعه بودند. نوری‌زاده پس از یک هفته تکرار ادعای خود در رسانه‌ها، این‌بار در گفت‌وگو‌ با رادیو زمانه گفت: «آقای روحانی فقط با 51 درصد آرا پذیرفته و رئیس‌جمهور شد. اگر دقیق‌تر در نظر بگیریم به اعتقاد من 370 هزار رای که باعث شد ایشان در دور اول برنده شود اون 370 هزار رای مهندسی شد؛ اگرنه آقای روحانی باید با آقای قالیباف به دور دوم می‌‌رفت».

برخورد ناشیانه آمریکا با ایران هسته‌ای

یک دیپلمات برجسته آمریکایی با بیان اینکه هرچه اعمال فشار بر ایران بیشتر باشد، ایران نیز بیشتر بر مواضعش پافشاری خواهد کرد، گفت: اعمال تحریم‌ها آسان است اما پس از آن خودمان در تحریم‌ها گیر می‌‌افتیم و متضرر می‌‌شویم. به گزارش دیده‌بان، دیپلمات برجسته آمریکایی در مصاحبه با نشریه آمریکایی لس‌آنجلس‌تایمز از برخورد ناشیانه آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران سخن گفت.

رایان کراکر توسط جورج‌ بوش در سال 2007 به عنوان سفیر آمریکا در عراق معرفی شد و بعد از آن نیز از سوی باراک اوباما مسؤول هیات آمریکایی در افغانستان شد. وی سیاست‌های رؤسای سابقش در قبال ایران را اشتباه و کورکورانه خواند و ادامه داد که ادامه تحریم‌ها و همچنین سختگیرانه‌تر کردن آنها به هیچ وجه مانع ادامه عملیات غنی‌سازی اورانیوم در ایران نمی‌شود.

کراکر معتقد است که دولت فعلی باید با تقویت دیپلماسی به دنبال امتیاز‌دهی به جمهوری اسلامی باشد. وی با بیان اینکه هرچه اعمال فشار بر ایران بیشتر باشد، ایران نیز بیشتر بر مواضعش پافشاری خواهد کرد، گفت: اعمال تحریم‌ها آسان است اما پس از آن خودمان در تحریم‌ها گیر می‌‌افتیم و متضرر می‌‌شویم. کراکر جزو 35 دیپلمات برجسته آمریکایی محسوب می‌‌شود و همچنین متخصص در سیاست خارجی و اطلاعات جاسوسی نیز هست. وی به همراه گروهی متخصص از همفکرانش پروژه‌ای به نام «ایران» را در دست دارند و سعی می‌‌کنند در همین پروژه کاخ سفید و کنگره آمریکا را به تغییر مواضع در قبال ایران ترغیب کنند.

*آرمان:

شعار احمدی‌نژاد تغییر کرد

شنیده شد که محمود احمدی‌نژاد با حضور در شهر جدید هشتگرد استان البرز 10هزار واحد مسکن مهر این شهر را افتتاح کرد.598 نوشت؛ در این مراسم شعار معروف دولت‌های نهم و دهم، «ما می‌توانیم» با تغییر به «ما توانستیم» روی بنری بزرگ با عکس محمود احمدی‌نژاد نقش بسته بود.

اولین رهبر خارجی ملاقات کننده با روحانی

شنیده شد که روزنامه لبنانی المستقبل به نقل از منابع آگاه سیاسی نوشت که نوری مالکی نخست‌وزیر عراق به زودی با سفر به تهران در راس هیات بلندپایه‌‌ای قصد دارد با حسن روحانی رئیس جمهور منتخب گفت وگو کند. ایران دیپلماتیک نوشت؛ هدف از این ملاقات کسب اطلاع از نظرات وی درباره عراق و تحولات در سوریه اعلام شده است. به نوشته روزنامه المستقبل، با انتخاب روحانی در داخل و خارج ایران آرامش حکمفرما شده است.

نجات 13 ایرانی توسط گارد ساحلی هند

شنیده شد که منابع هندی اعلام کردند گارد ساحلی هند شنبه گذشته 16 خدمه یک شناور ماهیگیری که شامل 13 ایرانی و 3 پاکستانی بودند را نجات داده است. تسنیم نوشت؛ این قایق ماهیگیری در روز 16 می، از بندر کناره در ایران حرکت کرده بود و در منطقه سوکوترا، توسط دزدان دریایی سومالیایی ربوده شده بود.

پس از استفاده از این کشتی برای 25 روز، دزدان دریایی این قایق را در روز 10 ژوئن آزاد کردند. این قایق در روز 21 ژوئن از گارد ساحلی هند تقاضای کمک کرد. کشتی وارونا، متعلق به گارد ساحلی هند روز 22 ژوئن به منطقه رسیده و به رغم وضعیت نامناسب جوی توانسته بود کمک‌های لازم را به این قایق و خدمه آن برساند.

جریمه شرکت ‌ژاپنی به خاطر ایران

شنیده شد که میتسوبیشی ژاپن به علت حذف اطلاعات مبادلاتی مربوط به ایران و برخی کشورهای تحت تحریم، مجبور به پرداخت 250 میلیون دلار به ایالت نیویورک آمریکا شد. فارس به نقل از رویترز نوشت؛ اندرو کمو فرماندار ایالت نیویورک گفت: بانک توکیو- میتسوبیشی ژاپن 250 میلیون دلار برای نقض قوانین بانکداری دولتی آمریکا در مورد مبادلات با کشورهای تحت تحریم از جمله ایران، سودان و میانمار به این ایالت پرداخت خواهد کرد. براساس این گزارش، این مبلغ برای حذف اطلاعات مبادلاتی به ارزش 100 میلیارد دلار از سوی این بانک پرداخت خواهد شد.

درخواست تشکیل وزارت فرش

شنیده شد که معاون سابق صنایع دستی کشور از رئیس جمهور منتخب خواست تا برای صنعت فرش و صنایع دستی، وزارتخانه‌‌ای در دولت خود تشکیل دهد. جهان نوشت؛ محمدحسن صالحی مرام گفت: الزاما کوچک کردن بدنه دولت به معنای کار خوب و درست نیست باید به فکر این باشیم جایی که مزیت نسبی وجود دارد ورود کنیم، چون اصل توانمندی ما در حوزه صنایع دستی است اما در این زمینه کشورهایی مانند هند بهتر از ما کار کرده‌اند به عنوان نمونه هند، وزارتخانه صنایع دستی دارد اما کیفیت محصولاتش مانند ایران نیست. صالحی مرام گفت: صنعت فرش از صنایع دستی جدا مانده است در حالی که می‌توان آن را برادر بزرگ صنایع دستی به شمار آورد این دو صنعت باید در کنار هم یک وزارتخانه را تشکیل بدهند چون در این صورت حرکت های رو به جلو اتفاق می‌افتد.

اعزام 57 افسر آمریکایی به سوریه

شنیده شد که صبح دیروز یک هواپیمای C-130 آمریکایی در استان «هاتای» ترکیه فرود آمده است. بولتن نوشت؛ این هواپیمای آمریکایی حامل یکسری تجهیزات مخابراتی برای کمک به تروریست‌ها در سوریه بوده و 57 افسر بازنشسته ارتش آمریکا را نیز برای فرماندهی عملیات‌های نظامی تروریست‌ها به هاتای برده است. این افسران آمریکایی پس از استراحتی کوتاه به همراه تجهیزات فوق به ریحانلی رفته و از آنجا وارد خاک سوریه شده‌اند.

تاثیر انتخاب روحانی بر صنعت توریسم

شنیده شد که آژانس‌های توریستی در بریتانیا اظهار امیدواری کرده‌اند که انتخاب حسن روحانی میانه رو به عنوان رئیس جمهور منجر به بازگشت و احیای گردشگری ایران و البته لغو ممنوعیت سفر به ایران توسط وزارت خارجه انگلیس می‌شود. دیلی تلگراف نوشت؛ جیسن بلبالی مدیر شرکت وایلد فرانتیز می‌گوید: اکثر مردم خواهان اصلاحات هستند.

اکنون وضعیت خیلی آرامتر است اما بی انصافی است که وزارت خارجه انگلیس توصیه می‌کند به هیچ نقطه از ایران سفر نکنید. ما در حال مذاکره با وزارت خارجه برای لغو ممنوعیت سفر به ایران هستیم. گردن استیر مدیر شرکت ورد اکپسپدیشن می‌گوید: تمام کسانی که به ایران سفر کرده‌اند از شدت استقبال و رفتار دوستانه مردم این کشور شوکه شده اند. البته ناگفته نماند که این کشور به طرز غیرقابل باوری زیباست.

اسامی کمیته تحقیق از تأمین اجتماعی

شنیده شد که 15 عضو کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی در کمیسیون اجتماعی مجلس مشخص شدند. تسنیم نوشت؛اعضای کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی شامل 2 گروه طراحان و نیز کسانی که می‌خواهند در طرح شرکت کنند، است.

براین اساس بهروز نعمتی نماینده اسدآباد، سیدحسین دهدشتی نماینده آبادان، نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه، عبدا... سامری نماینده شوش و دانیال، سیدسعید زمانیان نماینده شهرکرد، امیرحسین قاضی‌زاده نماینده مشهد، ضرغام صادقی نماینده شیراز، مهدی‌عیسی‌زاده نماینده میاندوآب، محسن علیمردانی نماینده زنجان، سیدمحمدمهدی‌پورفاطمی نماینده دشتستان، عباس قائدرحمت نماینده درود و ازنا، ایرج عبدی نماینده خرم‌آباد، علی‌رضا‌محجوب نماینده تهران، نعمت‌ا... منوچهری نماینده پاوه و شهروز افخمی نماینده ملکان به عنوان اعضای کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی مشخص شدند.

اسامی اعضای کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی باید ابتدا به دفتر رئیس مجلس ارسال شود و پس از صدور احکام توسط وی، هیات رئیسه این کمیته مشخص خواهد شد و ظرف 6 ماه گزارش این کمیته باید آماده بررسی در صحن علنی مجلس شود. این طرح 18 اردیبهشت 92 با 116 رأی موافق، 28 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموعه 198 نماینده حاضربه تصویب خانه ملت رسید.

*خراسان:

کشف دستگاه مهم دولتی با سه معاون بازنشسته

بر اساس بررسی های یک نهاد نظارتی، یکی از دستگاه های مهم دولتی که نقش موثری در اجرای برنامه دولت دارد، از ساختاری غلط رنج برده و هم اکنون سه معاون مهم رییس این دستگاه، از ابتدای سال جاری بازنشسته شده و با تایید دولت، در سمت خود باقی مانده اند که این موضوع نشان می دهد مسئولان اجرایی تدبیری برای اصلاح این موضوع و انتخاب افراد جایگزین نکرده اند.

دستور دولت درباره کارمندان در معرض ریزگرد

بر اساس ابلاغیه یکی از مسئولان ارشد دولتی به تعدادی از وزرای کابینه، مقرر شده است موضوع اصلاح ضرایب فوق العاده بدی آب و هوا برای کارمندان شاغل در مناطق متأثر از پدیده ریزگرد شامل استانهای ایلام، خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان مورد بررسی کارشناسان قرار گرفته و نتیجه برای تصویب به هیئت دولت ارائه شود.

*تهران امروز:

انتخابات 92 پرونده شبهه تقلب را برای همیشه بست

محمدرضا عارف، کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه آفت یک جریان سیاسی توهم شکست است، خاطرنشان کرد: ‌بنده اجماع را در ضرورت حیات اصلاح‌طلبان می‌دانستم و در آن مقطعی که اصلاح‌طلبان توهم شکست را داشتند و نمی‌دانستند چه کنند، وارد رقابت‌ها شدند. به گزارش مشرق وی به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر حق‌الناس بودن آرا اشاره کرد و تصریح کرد: این انتخابات 92 سلامت انتخابات را بیمه کرد و پرونده شبهه تقلب و تخلف را برای همیشه بست.

علت مرگ ستار بهشتی به روایت پزشکی‌قانونی

احمد شجاعی، رئیس سازمان پزشکی‌قانونی درخصوص پرونده ستار بهشتی به فارس گفت:پرونده ستار بهشتی یکی از پرونده‌های بسیار پیچیده و مشکل بود که علت فوت در وهله اول آنقدر واضح نبود که قابل تشخیص باشد، در اینگونه پرونده‌ها معمولا می‌گویند علت فوت نامشخص است اما چون بحث این پرونده خیلی حساس بود مدام آزمایشات و کمیسیون‌های مختلف تخصصی تشکیل شد و آنقدر متخصصان رشته‌های مختلف روی علائم آزمایشات بحث کردند تا توانستند جواب نهایی را ارائه دهند.البته ما هم روز اول همین نظر را دادیم که احتمال قوی وجود دارد که بر اثر شرایط خاص و فشارهای روحی ستار بهشتی فوت‌کرده است اما نباید فراموش کرد که ما اصلا در کار کارشناسان دخالت نمی‌کنیم و فقط نظریات را بیان می‌کنیم.

تدریس را از من بگیرند سکته می‌کنم

آیت‌الله احمد خاتمی، عضو هیات رئیسه خبرگان رهبری در جمع فرهنگیان شیراز با اشاره به اینکه آموزش و پرورش ما باید نظام امام زمانی باشد، ویژگی‌های آموزش و پرورش امام زمانی را تبیین کرد.به گزارش مهر،وی گفت: 30 سال است که خود من تدریس می‌کنم و اگر قرار باشد تمامی سمت‌ها و القابی که به من داده‌اند از من بگیرند هیچ مشکلی نیست اما اگر تدریس را از من بگیرند سکته می‌کنم.

آیت‌الله خاتمی گفت: قبل از آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه‌ای مشهد را به من پیشنهاد دادند و من هم در جواب این پیشنهاد اعلام کردم که اگر امر شود می‌روم ولی زودتر از زمان مقرر عمرم به پایان می‌رسد چرا که بخشی از کار امام جمعه فعالیت اجرایی است در حالی که من دلبسته به تدریس هستم.

توضیحات پسر درباره حضور پدر!

در پی انتشار خبری مبنی بر حضور بدون دعوت علی فلاحیان، وزیر اطلاعات هاشمی رفسنجانی در همایش تقدیر از ستادهای انتخاباتی حسن روحانی،ابراهیم فلاحیان، این خبر را تکذیب کرد.پسر وزیر اطلاعات دولت هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو باشریان نیوز ضمن رد این خبر گفت: از حجت‌الاسلام فلاحیان برای حضور در همایش حسن روحانی دعوت رسمی شده بود.دکتر نعمت‌زاده از پدرم برای حضور در همایش دعوت کرده بود.شخص دکتر حسن روحانی نیز از حجت‌الاسلام فلاحیان به خاطر حضورشان قدردانی کردند.

واکنش یاسر هاشمی به خبر حضورش در کابینه

یاسر هاشمی درخصوص طرح نام خود در رسانه‌ها برای تصدی وزارت‌خانه نوپای ورزش و جوانان گفت: «حضورم در ستاد دکتر روحانی را برای خود یک وظیفه ملی می‌دانستم. انتشار لیست‌های عجیب و غریب، گمانه‌زنی رسانه‌هایی است که به اعتقاد من هدف‌شان آشتی ملی نیست. کسانی که این شایعات را مطرح می‌کنند می‌خواهند طوری وانمود کنند که دایره انتخاب آقای روحانی بسیار محدود است. باید بگویم به خاطر مردم اجازه سهم‌خواهی در دولت تدبیر و امید نداریم.»

به گزارش خرداد نیوز،وی در ادامه گفت: «با توجه به تاکید آقای روحانی بر تشکیل دولت فراجناحی، برقراری آشتی ملی و مشی اعتدالی قوه مجریه فقط کسانی که مهر افراط و تفریط به پیشانی دارند از این دایره بیرون خواهند بود. دایره انتخاب رئیس‌جمهور یازدهم برای کابینه و دولت بسیار وسیع خواهد بود چرا که این کابینه باید نمادی از آشتی ملی باشد.»

توصیه سیدحسن خمینی به روحانی

حجت‌الاسلام سیدمحمود علوی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دیدار اعضای هیات نمایندگی رئیس‌جمهور منتخب با حسن خمینی، گفت:سیدحسن خمینی در این دیدار گفت که، هر یک از روسای جمهور یک پایگاهی در جامعه داشتند، یعنی جامعه یک خصیصه آنها را مد نظر قرار داده و برمبنای آن خصیصه، به وی رای داد از این رو جدایی از آن پایگاه می‌تواند آسیب‌رسان باشد.

پایگاه اجتماعی روحانی مشی اعتدالی وی بود و از آنجا که جامعه از درگیری‌ها و منازعات جناحی و تخاصم جریان‌ها خسته شده بود، به مشی اعتدالی روحانی رای داد و اگر رئیس‌جمهور منتخب از این پایگاه به خوبی عمل کند، می‌تواند آن را حفظ کرده و دل‌های مردم را همچنان همراه داشته باشد. ضمن اینکه دولت و رئیس‌جمهور منتخب نباید از پایگاه اعتدال جدا شوند.

به گزارش تسنیم،علوی همچنین تاکید کرد: در این دیدار اعضای هیات نمایندگی و شخص سیدحسن خمینی تصریح کردند که با توجه به شناخت و هوشمندی‌ای که از رئیس‌جمهور داریم، وی از جایگاه اجتماعی خود یعنی اعتدال جدا نمی‌شود و کارها را با اعتدال پیش می‌برد.

نیازمند بازتعریف اصولگرایی هستیم

امیر محبیان، تحلیلگر سیاسی در جلسه ماهانه جامعه اسلامی مهندسین در مورد شخصیت هاشمی رفسنجانی گفت: هاشمی دارای شخصیتی زیرک و از سوی دیگر کلاسیک است و در پی انتقام‌گیری شخصی و عقده‌گشایی نیست. مثلا موقعی که عدم احراز صلاحیت ایشان اعلام شد، می‌توانست در این مورد مسئله‌سازی کند ولی این کار را نکرد.

به گزارش ایسنا،این تحلیلگر مسائل سیاسی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه «نیازمند بازتعریف اصولگرایی هستیم»، ادامه داد: باید واقعیت را بپذیریم که 16 سال است کاندیدای متعلق به جریان اصولگرا در انتخابات شکست می‌خورد و اصولگرایان لازم است یک بازنگری جدی در مورد وضعیت خود داشته باشند و بررسی کنند که اشکال کار کجاست، چراکه اگر زنجیره شکست‌های آنها ادامه پیدا کند، به یک جریان حاشیه‌ای تبدیل می‌شود.

وی افزود:بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبان در انتخابات از روحانی حمایت کرد ولی در داخل همین جریان، برخی از اصلاح‌طلبان بودند که به خاتمی انتقاد می‌کردند که چرا یک نیروی دانشگاهی را که می‌توانست نزدیک‌تر به آنها باشد مجبور کرد به نفع حسن روحانی کنار برود.محبیان با بیان اینکه «خاتمی در چارچوب عقلانیت و اعتدال عمل کرد و اجازه نداد افراطیون میدان‌داری کنند»، گفت: همانطور که اشاره شد، در درون اصلاح‌طلبان دو گروه در جریان انتخابات حضور داشتند کسانی که از روحانی حمایت کردند و افراد دیگری که چاره‌ای جز حمایت نداشتند و برای ایجاد فضای تنفس برای خودشان از حسن روحانی حمایت کردند.

*جمهوری اسلامی:

الهام: با ظهور حضرت امام زمان(عج) احمدی نژاد نیز رجعتی دوباره خواهد داشت

سخنگوی دولت گفت: انشاءالله با ظهور حضرت امام زمان(عج) احمدی نژاد نیز رجعتی دوباره خواهد داشت! به گزارش خبرگزاری فارس، غلامحسین الهام سخنگوی دولت و معاون منابع انسانی رئیس‌جمهور در گردهمایی حامیان گفتمان سوم تیر که عصر دیروز در سالن سیدالشهدا تهران برگزار شد گفت: در سوم تیرماه حادثه‌ای روی داد و دولت احمدی نژاد سرکار آمد و امید را به همه دلها نشاند.

وی مدعی شد احمدی نژاد توانست در جامعه جهانی مهدویت را معرفی کند. الهام در ادامه سخنانش گفت: "انشاءالله با ظهور حضرت امام زمان(عج) احمدی نژاد نیز رجعتی دوباره خواهد داشت و در آن زمان به دنبال استقرار اسلام ناب خواهد بود." قبلاً خود احمدی نژاد در مراسم تدفین رئیس‌جمهور ونزوئلا گفته بود هوگوچاوز در زمان ظهور امام زمان علیه السلام رجعت خواهد کرد!

پیشنهاد بی شرمانه بازیگر فاسد آمریکایی به تروریست‌ها

رفتار زشت و غیرانسانی تروریست‌ها در سوریه، عراق، مصر و... تحت عنوان "جهاد در راه خدا" چنان دین اسلام را زیر سؤال برده که مورد تمسخر دشمنان اسلام قرار گرفته است. سانی لین، یکی از بازیگران فاسد آمریکایی که در فیلم‌های پورنو بازی می‌کند، نسبت به اقدامات تروریست‌ها عکس‌العمل نشان داده و در گفتگو با شبکه فاکس گفته: من به تروریست‌ها پیشنهاد می‌کنم به جای اینکه برای رفتن به بهشت و رسیدن به حوری‌های بهشتی خود را میان افراد بی‌گناه منفجر کنند، من خودم را در اختیار آنها قرار میدهم تا هم آنها زنده بمانند و هم کمتر شاهد کشته شدن افراد بی‌گناه باشیم.

تأکید دبیرکل جامعه اصناف بر مشی اعتدالی

دبیرکل جامعه اصناف و بازار تهران هم بر نیاز جامعه به مشی اعتدالی تأکید کرد. احمد کریمی اصفهانی در مصاحبه با ایلنا گفت: آنچه باعث بسیاری از مشکلات کشور شده تندروی‌هاست، هیچگاه نباید از اعتدال خارج شد. وی افزود: هیچ کس حق اهانت به هاشمی و دیگر شخصیت‌ها را ندارد این کار افراط گرایان است که تلاش می‌کنند کشور را همواره دچار التهاب کنند.

کریمی گفت: اگر بخواهیم مشکلاتی که دولت نهم و دهم برای ما ایجاد کرد را بیان کنیم کتاب قطوری خواهد شد. متأسفانه دولت احمدی نژاد علی‌رغم شعارهای عدالت گستر علاوه بر اینکه به مبارزه با فساد و مفسدین نپرداخت حتی از برخی افراد که مشکل اقتصادی داشتند نیز حمایت کرد و این امر زمانی افزایش پیدا کرد که خود احمدی‌نژاد عنوان کرد "اطرافیان من خط قرمز هستند."
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ugd
-
۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۲
براي چوب هم يک وزرات خانها اي لازم است
3
2
ب ا
-
۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۸
با سلام و عرض خسته نباشيد
خطرناک تر از طرح هايي شکست خورده دولت دهم،زمزمه هايي است که اين روزها در مورد طرحي موسوم به (سولفورکوب) شنيده مي شود که طي آن يکي از متنفذين تهراني با سو استفاده از يکي از اعضاي مجمع تشخيص مصلت نظام و با استفاده از بهم ريختگي روزهاي اخر عمر دولت دهم پيگير اخذ مجوز بواسطه رانت و بدون انجام مزايده و طي مراحل اداري و عادلانه مورد نظر مقام معظم رهبري است که متاسفانه اين مجوز در مراحل پاياني اخذ است که در صورت نهايي شدن سرمايه اي ديگر از سرمايه هاي ملت ايران به دست عده اي خاص خواهد افتاد
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار