حجت الاسلام، علی محمدزاده، کارشناس دینی، در گفت وگو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به مهمترین چالش ها در حوزه مهدویت گفت: یکی از مشکلات در حوزه پژوهش است، اما قبل از آن و در وهله نخست ما باید انگیزه به سمت پژوهش در حوزه مهدویت داشته باشیم، چراکه اگر مبحث مهدویت به صورت چالشی بیان نشود، شاهد خواهیم بود که افراط و تفریط در مباحث مهدوی اتفاق می افتد.
وی نمود این افراط و تفریط را مواردی چون تعیین وقت برای ظهور، مدعیان مهدویت، تعیین سال برای ظهور، دانست که هر از گاهی از سوی برخی افراد عنوان میشود.
محمدزاده گفت: اگر با شیوه علمی با مباحث مهدوی برخورد شود، قطعا نتیجه خواهیم گرفت، به هرحال ما فقط شمشیرزن برای حضرت مهدی(عج) نمی خواهیم، بلکه نیاز به بزرگانی داریم که به لحاظ علمی در صحنه حاضر باشند؛ چراکه حتی در همان زمان ظهور عده ای خواهند گفت که فهم ما از قرآن با آنچه شما از قرآن می گویید تفاوت دارد.
این کارشناس مسائل دینی تصریح کرد: منابع پژوهشی در حوزه مهدویت در ادعیه و سنت های ما نیز وجود دارد و اگر سندهای آن ها بررس شود می تواند منبع خوبی برای جوانان و مهدی پژوهان باشد.
وی تاکید کرد: باید جوانان را به سوی پژوهش های مهدوی و دفاع از فرهنگ مهدویت از طریق برنامه های فرهنگی سوق دهیم و یکی از راهکارهای عملیاتی در این راستا، ارائه برنامه هایی برای عموم مردم است، هرچند که همایشهایی نظیر دکترین مهدویت تاثیر به سزایی در جریان سازی در باب مهدویت دارند.
محمدزاده یادآور شد: باید از طریق مساجد و دانشگاه ها مخاطبان جوان را با آموزه های مهدوی آشنا کنیم تا مردم روزشان با یاد حضرت آغاز کنند و شب را با یاد و دعای فرج به پایان ببرند.