کد خبر:۲۴۷۶۶۷
تا پایان امسال؛

206 گلزار شهدای استان بوشهر ساماندهی می‌شوند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر گفت: 206 گلزار شهدای استان بوشهر تا پایان امسال ساماندهی می‌شوند.
206 گلزار شهدای استان بوشهر ساماندهی می‌شوند

به گزارش باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، محمد حاجی‌زاده شب گذشته در آیین تجلیل از جانبازان و ایثارگران و خانواده شهدای پالایشگاه جم اظهار داشت: شهدا با تقدیم جان خود در واقع بزرگترین خدمت را به نظام و انقلاب کردند و تجلیل از این عزیزان امری لازم و مهم است.

 

وی افزود: خدمات‌رسانی به خانواده شهدا در هر نقطه‌ای از کشور وظیفه مسئولان است و باید دین خود را به این عزیزان ادا کنیم.

 

حاجی‌زاده از اقدامات و برنامه‌های شرکت پالایش گاز فجر جم در راستای تکریم مقام شهدا و جانبازان تقدیر کرد و یادآور شد: به هر میزان به خانواده شهدا خدمت کنیم ارزش و اهمیت بیشتری دارد.

 

وی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در شهرستان‌های مختلف در راستای ارائه خدمات به مردم اهتمام دارد و تلاش زیادی برای رضایتمندی خانواده شهدا داریم.

 

حاجی‌زاده تصریح کرد: خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران وظیفه ما است و ما هر چه داریم به برکت خون شهدا است و باید همواره در مسیر شهدا حرکت کنیم.

 

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر بر لزوم اشتغال خانواده شهدا تاکید کرد و افزود: ایجاد اشتغال برای خانواده شهدا از اولویت‌های این اداره کل است و در شهرستان‌های مختلف اقدامات بسیار خوبی در این راستا صورت گرفته است.

 

حاجی‌زاده ابراز داشت: این استان 206 گلزار شهید دارد که یک‌هزار و 957 مزار شهید را در بر می‌گیرد و برای ساماندهی گلزارهای شهدا تلاش بسیار خوبی صورت گرفته و تا انتهای امسال تمام این گلزارهای شهدا ساماندهی می‌شوند.

 

وی بیان کرد: براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین بنیاد شهید و وزارت کشور به امضا رسیده، ساماندهی گلزارهای شهدا از سوی بنیاد شهید صورت می‌گیرد و سپس این گلزارها برای نگهداری به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تحویل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار