کد خبر:۲۴۷۹۲۸
ملایی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»؛

گروه های جهادی دانشجویی خراسان جنوبی از مناطق اعزامی بازگشتند

گروه‌های جهادی دانشجویی خراسان جنوبی از دانشگاه‌های بیرجند، آزاد سپیده کاشانی، پیام نور به مناطق محروم استان اعزام شده بودند بازگشتند.

صادق ملایی مدیریت سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» گفت: از  گروه‌‌ها جهادی اعزامی استان، تعداد شش گروه خواهر و برادر از دانشگاه بیرجند که به روستاهای (تیغدر، سهل‌آباد، فیروز آباد، توتسک،چاهبک، چاه عباس) که در تاریخ 22/3/92 اعزام شده بودند بازگشتند، از جمله فعالیت‌های این گروه‌ها می‌توانم در زمینه‌های علمی، آموزشی، فرهنگی، اشتغال‌زایی، کشاورزی و عمرانی اشاره کرد.


ملایی در ادامه افزود: سه گروه جهادی خواهر و برادر از دانشگاه بیرجند که در تاریخ 23/3/92 به مناطق محروم سربیشه (مود) و روستای کلاته سلیمان، نوکند و بصیران خوسف اعزام شده بودند، بازگشتند از جمله فعالیت‌های این گروه نیز می‌توان به فعالیت‌های علمی، آموزشی، فرهنگی، اشتغال‌زادی، کشاورزی و عمرانی اشاره کر و تعداد سه گروه جهادی آموزشکدای سپیده کاشانی نیز که در تاریخ 23/3/92 به روستاهای چهکند، شواکند، رزق شهرستان سربیشه بخش مواد اعزام شده بودند بازگشتند.


وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های برگزار شده در اردوهای جهادی شامل  برگزاری جشن‌های شعبانیه در همه گروه‌های جهادی مستقر برگزاری یادواره شهدا در منطقه بصیران توسط دانشجویان جهادگر آزاد و پیام نور خوسف در تاریخ 2/4/92 در روستای بصیران خوسف،مراسم اختتامیه گروه‌های جهادی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند در روستای کلاته سلیمان 5/4/92، تکمیل و اتمام پروژه مسجد در روستای چاهبک (نهبدان توسط برادران بیرجند)، ساخت و اتمام سرویس بهداشت، حسینیه در روستای چاه عباس (نهبندان توسط برادران)، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، اشتغال‌زایی در زمینه‌های مرغ بومی، قارچ‌، گیاهان دارویی می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار