کد خبر:۲۴۷۹۹۶
در خمین؛

هفتادمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی به کار خود پایان داد

هفتادمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور طی سه روز در شهر خمین و در مجاورت بیت قدیمی امام راحل برگزار شد.
هفتادمین گردهمایی معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی به کار خود پایان داد

به گزارش باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو»،هفتادمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور و روسای مراکز، سازمان ها و مدیران موسسات تابع معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی طی سه روز در شهر خمین و در مجاورت بیت قدیمی امام راحل برگزار شد.

 

 

برگزاری کمیسیون های فرهنگی با محوریت جمع‌بندی نظرات معاونان فرهنگی درخصوص شاخص‌های رتبه گذاری معاونت فرهنگی واحدها، بررسی راهکارهای کادرسازی در حوزه معاونت فرهنگی و بررسی راهکارهای توسعه شعب مراکز، سازمان ها و موسسات تابع معاونت فرهنگی در واحدها از بخش های مختلف این گردهمایی بود.

 

 

ارائه گزارش‌های اداره کل راهبری امور فرهنگی، دفتر برنامه ریزی و توسعه فرهنگی، دفتر مطالعات فرهنگی، نتایج کمیسیون‌ها، گزارش معاونان فرهنگی واحدها، جمع‌بندی نظرات در کمیسیون قطب فرهنگی برگزار شده در گردهمایی 68 و 69 و برگزاری کارگاه آموزشی از دیگر بخش های این گردهمایی بود.

 

 

همچنین با توجه به اینکه این گردهمایی به یاد و در بزرگداشت شهدای نهضت امام خمینی(ره) و شهدای هفت تیر و بزرگداشت شهیدان چمران، بهشتی و مطهری برگزار شد، پخش نماهنگ های بزرگداشت امام خمینی و شهدای 15 خرداد، بزرگداشت شهید مطهری، شهید چمران و شهید بهشتی و شعرخوانی در مدح امام زمان از دیگر برنامه های این گردهمایی سه روزه بود.

 

 

مهمانان این گردهمایی همچنین از بیت قدیمی امام راحل بازدید کردند.

 

 

این گردهمایی با قرائت بیانیه پایانی به کار خود پایان داد و در خاتمه با اهدای لوح تقدیر به مهندس مرادی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی، از زحمات این واحد در راستای برگزاری گردهمایی مذکور تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار