نخستين همايش شبکه ملي پژوهش و فناوري محيط زيست برگزار شد
کد خبر:۲۴۸۱۶
با مشارکت پژوهشکده سبز دانشگاه قم

نخستين همايش شبکه ملي پژوهش و فناوري محيط زيست برگزار شد

نخستين همايش شبکه ملي پژوهش و فناوري محيط زيست با مشارکت پژوهشکده سبز دانشگاه قم در محل سالن سرو پارك پرديسان سازمان حفاظت محيط زيست کشور برگزار شد.

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر منصور ابراهيمي، دبير اين همايش با اشاره به نقش پژوهش در محيط زيست گفت: مديريت و نحوه صحيح استفاده از منابع پژوهشي کليد موفقيت در همه عرصه‌هاي علمي و پژوهشي است.

وي در ادامه توزيع نامناسب تجهيزات آزمايشگاهي، عدم وجود سيستم اطلاع‌رساني مناسب و محدود بودن منابع مالي را مهم‌ترين مشکلات حوزه پژوهشي محيط زيست عنوان کرد و افزود: شبکه ملي پژوهش و فناوري محيط زيست مي‌تواند زمينه‌اي براي يکسان‌سازي و ايجاد همفکري در پژوهش‌هاي زيست محيطي ايجاد کند.

دبير نخستين همايش شبکه ملي پژوهش و فناوري محيط زيست  ادامه داد: به همين منظور شبكه ملي پژوهش و فناوري محيط زيست با هدف فراهم‌كردن زمينه انجام پژوهش‌هاي كاربردي و همسوكردن كليه فعاليت‌هاي تحقيقاتي زيست محيطي، ايجاد زمينه همكاري و همفكري بيشتر بين دستگاه‌هاي پژوهشي و اجرايي فعال در زمينه محيط زيست در كشور راه‌اندازي شده است.

ابراهيمي به بيان اهداف برگزاري نخستين همايش شبکه ملي پژوهش و فناوري محيط زيست پرداخت و افزود: 127 مقاله به دبيرخانه اين همايش رسيده که حدود 79 عنوان مقاله مورد پذيرش قرار گرفته و از اين تعداد 12 عنوان مقاله به صورت سخنراني و بقيه به صورت پوستر ارائه مي‌شود.

همچنين دکتر محمدعلي رجب‌زاده، معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محيط زيست در اين همايش با اشاره به برگزاري مداوم جلسات شوراي پژوهشي در سازمان اظهار داشت: در 30 سال گذشته 800 طرح زيست محيطي به انجام رسيده که از اين تعداد 200 طرح در دولت نهم به اتمام رسيده است.

وي از چاپ پژوهشنامه طرح‌هاي پژوهشي تا آخر خردادماه خبر داد و گفت: اطلاعات پژوهشي از سال 84 در اين پژوهشنامه درج خواهد شد.

رجب‌زاده ضمن تاکيد به ضرورت توجه به امر پژوهش در محيط زيست اظهار داشت: در شوراي پژوهشي سازمان حفاظت محيط زيست سعي مي‌شود تا موازي‌کاري در امر پژوهش‌هاي زيست محيطي صورت نگيرد.

معاون آموزش و پژوهش محيط زيست، اصلاح الگوي مصرف را پيش مقدمه‌اي براي توسعه پايدار و جلوگيري از تخريب محيط زيست خواند و خاطرنشان کرد: سال اصلاح الگو مصرف، فرصت مناسبي براي سازمان حفاظت محيط زيست در امر پژوهش است.

لازم به ذكر است، در پايان اين همايش از صاحبان آثار برتر قدرداني شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار