کد خبر:۲۴۸۱۸۲

25 نفر از حافظان قرآن کریم برای آموزش مربی‌گری به قم اعزام شدند

25 نفر از خواهران حافظ توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان در راستای آموزش مربی‌گری حفظ قرآن کریم روز گذشته به قم اعزام شدند.
25 نفر از حافظان قرآن کریم برای آموزش مربی‌گری به قم اعزام شدند

حجه الاسلام منصورکوهی، مسئول فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» در سمنان گفت: 25 نفر از خواهران حافظ توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان در راستای آموزش مربی‌گری حفظ قرآن کریم روز گذشته به قم اعزام شدند.

 

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره استفاده از حافظان در طرح تربیت حافظان قرآن کریم در سط شهرستان است.
 

کوهی ادامه داد: این دوره هفت روزه است و در مرکز راهبردی حفظ و قرائت قرآن کریم قم زیر نظر اداره اوقاف و امور خیریه کل کشور برگزار می شود.
 

مسئول فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان تصریح کرد: در این دوره از اساتید برجسته کشوری برای آموزش حافظان استفاده خواهد شد.
 

کوهی با اشاره به دوره تربیت حافظان قرآن کریم گفت: سهمیه استان سمنان 350 نفر است؛ یعنی امسال باید در استان 350 حافظ تربیت شوند و ما از این مربیان برای تربیت حافظان جدید استفاده خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار