به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، آلینا میگوید که روزی اتفاقی با یک آگهی رو به رو شده که به گفته او کلیدی بود برای سفرش به پاریس. شهر رویاهای آلینا. آن هم با قیمتی باورنکردنی برای یک دختر دانشجو. بلیت رفت و برگشت، یک هفته اقامت در هتل چهار ستاره همراه با صبحانه:
«اساسا آنهایی که به این سفر آمده بودند بیشتر دانشجو بودند و همه شیفته قیمت پایین این سفر شده بودند. اینکه میشد حدود 150 هزار تومان بدهی و مدتی را در پاریس بمانی. من آنجا جوانهایی را از روسیه، جمهوری چک، اوکراین و آسیای میانه دیدم.»
آلینا آلیمکولووا، راست، در میتینگ سیاسی در پاریس
آلینا مانند بسیاری از دانشجویان و جوانان دیگر ایمیلی برای برگزارکننده تور فرستاد، اما خودش میگوید همان جا پی برده است که باید کاسهای زیر نیمکاسه باشد. اما ترسی به دل راه نداد.
آلینا سپس ادامه میدهد که برگزارکننده تور برایش توضیح داده است که او باید در یک تظاهرات سیاسی در پاریس هم شرکت کند. پرچم در دست بگیرد و شعارهایی به زبان فارسی بدهد. برگزارکننده تور که خانم آلیمکووا تلاش دارد نام او محفوظ بماند به این دختر دانشجو اطمینان میدهد که این حرکت یک حرکت اعتراضی مسالمتآمیز و خالی از خشونت است و او پس از آن صحیح و سالم به خانهاش خواهد رسید.
آلینا آلیمکووا با اینکه خودش اذعان میکند که حتی یک کلمه فارسی هم نمیداند و چیز زیادی هم درباره مسائل مربوط به ایران نمیداند، اما تصمیم میگیرد با این پیشنهاد (به عقیده او) «خوب» به پاریس سفر کند.
31 خردادماه 1392 ساعت 9 شب در یک هوای سرد و بارانی آلینا همراه با یکی از همدانشگاهیان قرقیزش قدم به ترمینال اتوبوس پراگ میگذارد. همه مسافرانی که قرار است سوار هشت دستگاه اتوبوسی شوند که از پراگ به پاریس میروند جواناند و اغلب دانشجو و همه از طریق اینترنت به گفته او به نوعی استخدام شدهاند. چنان که این دختر دانشجوی اهل قرقیزستان میگوید هیچ کس به درستی از هدف این سفر اطلاعی نداشته است.
یک دختر اهل روسیه به او میگوید که هدفش از این سفر دفاع از حقوق زنان ایرانی است. اما یکی از دوستان این دختر به میان حرف او میآید و میگوید چه کسی به زنان ایرانی اهمیت میدهد! حتی آلینا آلیمکووا به پسری از آلمان اشاره میکند که با اطمینان تصور میکرده در تظاهراتی برای حمایت از تحولات عراق شرکت کرده است.
در بدو ورود به پاریس مسافران متوجه میشوند که از هتل چهار ستاره وعده داده شده همراه با صبحانه گرم خبری نیست و این هتل 60 کیلومتر با پاریس فاصله دارد. اول تیرماه مسافران را که به گفته این دختر دانشجو حالا قرار بود نقش معترضان به نظام حاکم در ایران را بازی کنند به جایی در نزدیکی فرودگاه شارل دوگل میبرند. آنجا را که عدهای نگهبان شخصی محافظت میکردند با پرچمهای زرد و بنفشی که به گفته خانم آلیمکووا اسم مریم رجوی بر آنها حک شده بود تزیین کرده بودند:
«آنجا همراه داشتن دوربین عکاسی و تلفنهای هوشمند ممنوع بود و آنها همه وسایل ما را گرفتند.»
اما آلینا به رغم اخطارهای برگزارکننده تور با پرداختن مقداری پول به یکی از نگهبانها دوربین خود را به داخل میبرد. آلینا میگوید حدود ده هزار نفر داخل سالن حضور داشتند و به همه شرکتکنندگان کوپنی داده بودند که با آن میشد نوشیدنی و ساندویچ مجانی گرفت.
«من فکر میکنم سی درصد افرادی که آنجا دیدم از کشورهای دیگر آمده بودند و هفتاد درصد هم مخالفان حکومت ایران بودند.»
منبع: جام نیوز
خييييييييييلي.
از همين خبرا بازم بزارين. ايول.