کد خبر:۲۴۸۱۹۸

نمایشگاه آثار بنیانگذاران هنر خوشنویسی ایران برگزار می‌شود

مسئول مجتمع فرهنگی و کتابخانه امام رضا(ع) آستان‌قدس رضوی گفت: نمایشگاهی جذاب و دیدنی با عنوان آثار بنیانگذاران هنر خوشنویسی ایران «خاندان میرخانی» در محل مجتمع فرهنگی و کتابخانه امام رضا (ع) آستان‌قدس رضوی قوچان برگزار می‌شود.
نمایشگاه آثار بنیانگذاران هنر خوشنویسی ایران برگزار می‌شود

به گزارش گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، بهرام هراتی اظهار داشت: نمایشگاهی جذاب و دیدنی با عنوان آثار بنیانگذاران هنر خوشنویسی ایران «خاندان میرخانی» از هشتم تا 18 تیرماه در محل مجتمع فرهنگی و کتابخانه امام رضا (ع) آستان‌قدس رضوی شهرستان قوچان برگزار می‌شود و آثار سه نسل خوشنویسی خاندان میرخانی را به نمایش می‌گذارد.

 

 مسئول مجتمع فرهنگی و کتابخانه امام رضا (ع) آستان‌قدس رضوی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه آثار نفیسی از سید مرتضی میرخانی شاگرد محمدرضا کلهر، سید حسین میرخانی، سیدحسن میرخانی، سید محمدعلی میرخانی به نمایش درآمده است.

 

 وی تصریح کرد: این آثار گرانسنگ نمایشگر ذوق و هنر متعالی خوشنویسی نستعلیق هنرمندان ایرانی است که این خط حاصل تکامل دو خط نسخ و تعلیق توسط میرعلی تبریزی است.

 

 هراتی افزود: این نمایشگاه مبین استمرار و تداوم سه نسل هنرگرانبهای خط در خاندان میرخانی است که کارنامه فاخر و بی‌نظیری را به یادگار گذاشته‌اند.

 

 

وی آثار این نمایشگاه که عمدتً مربوط به سید حسن میرخانی است را شامل آیات قرآنی، احادیث ائمه اطهار(ع)، اشعار شاعران برجسته ایرانی و در قالب چلیپا، سطر، بیت، سیاه مشق عنوان کرد و اظهار داشت: از ویژگی‌های این آثار استفاده از کاغذ الوان با رنگ‌های طبیعی، سرلوح طلایی، استفاده از نقوش سنتی و کتابت شده با مرکب چاپ است که توسط تذهیب کارانی مانند طاهر نبی‌زاده، مجید قاسمی، علیرضا قزی و شهلا محقق تذهیب شده است.

 

 مسئول مجتمع فرهنگی و کتابخانه امام رضا (ع) آستان‌قدس رضوی اضافه کرد: این آثار هنری برای نخستین بار بعد از مشهد به همت این خاندان و استاد علی اکبر اسماعیلی قوچانی در شهرستان قوچان عرضه می‌شوند.

 

 وی یادآور شد: نمایشگاه بنیانگذاران هنر خوشنویسی ایران « خاندان میرخانی» همه روزه از هشتم تا 18 تیر ماه از ساعت هشت تا 19 در محل مجتمع فرهنگی و کتابخانه امام رضا (ع) آستان‌قدس رضوی واقع در بلوار مصلی شهرستان قوچان پذیرای عموم علاقه‌مندان به آثار فرهنگی و هنری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار