کد خبر:۲۴۸۳۳۸
در ماه مبارک رمضان؛

هشتمین نمایشگاه قرآن کریم در خراسان شمالی افتتاح می‌شود

سرپرست معاونت امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: همزمان با یازدهمین روز از ماه مبارک رمضان هشتمین نمایشگاه قرآن کریم در مرکز استان افتتاح می‌شود.
هشتمین نمایشگاه قرآن کریم در خراسان شمالی افتتاح می‌شود

به گزارش گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام ناصر هدایتی در نشست ستاد اجرایی نمایشگاه اظهار داشت: در تلاش هستیم هشتمین نمایشگاه قرآن کریم را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم.

 

وی وحدت و همدلی را مهم‌ترین عامل در راستای برپایی برنامه‌ها و فعالیت‌ها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد.

 

سرپرست معاونت امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی اظهار امیدواری کرد؛ بتوانیم نمایشگاه سال جاری را به نحوی شایسته برگزار کنیم تا ماندگار بهتری داشته باشد.

 

هدایتی توسعه، ترویج و تعمیق فرهنگ قرآنی و آموزه‌های آن در میان عموم، همچنین بسترسازی مناسب برای انس بیشتر آنان با مفاهیم روح بخش قرآن کریم و حمایت از آثار تولیدی را از اهداف برپایی این نمایشگاه در استان برشمرد.

 

ناشران علاقه‌مند به شرکت در این نمایشگاه می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 05842234412- داخلی 117 تماس حاصل کنند.


برپایی نشست با مؤسسات قرآنی و ناشران، برپایی محافل انس با قرآن کریم و برپایی نشست‌های تخصصی از مهمترین مصوبات این نشست بود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار