برپایی یادواره‏های شهدا در سراسر استان سمنان
کد خبر:۲۴۸۹۵۳
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سمنان خواستار شد؛

برپایی یادواره‏های شهدا در سراسر استان سمنان

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان خواستار برپایی یادواره‏های شهدا در سراسر استان سمنان شد.
برپایی یادواره‏های شهدا در سراسر استان سمنان

به گزارش گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، حجت‏الاسلام جعفر رعایتی پیش از ظهر امروز در یادواره 19 شهید روستای کلامو که با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان شهرستان شاهرود و استان سمنان و خانواده‏های معظم شهدا در حسینیه روستای کلاموی بسطام برگزار شد، در سخنانی بر ادامه دادن راه شهدا در حفظ انقلاب و اسلام تاکید کرد.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان همچنین تجلیل از مقام شامخ شهدا را وظیفه تک تک مردم ایران برشمرد و بر ادامه راه آن‌ها تاکید کرد.

 

رعایتی خواستار برپایی یادواره‏های شهدا در سراسر استان سمنان شد و این اقدام را تجلیل از ایثارگری‏های جوانان این مرز و بوم دانست.

 

همچنین حسین قنبریان، از فرماندهان دوران دفاع مقدس و منتخب شورای اسلامی شهر شاهرود خاطراتی را از دوران دفاع مقدس و از خودگذشتگی‏های رزمندگان شاهرود بیان کردند.

 

بر اساس این گزارش، این یادواره به همت پایگاه شهید بهشتی حوزه مقاومت بسیج کربلای سپاه شاهرود و ستاد یادواره شهدای روستای کلامو برگزار شد و اجرای تواشیح، مدیحه‏سرایی و قرائت دکلمه از دیگر برنامه‏های این یادواره بود.


لازم به ذکراست، از شهدای والامقام روستای کلامو می‏توان به شهیدان احمد و مهدی فضلی، شیخ علی مظفری، علی‏اکبر ترشیزی، مهدی صبوری و علی باقریان اشاره کرد.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار