کد خبر:۲۴۹۴۲۰
در آیینی معنوی صورت گرفت؛
افتتاح مجتمع فرهنگی مذهبی حضرت فاطمه زهرا (س) در لامرد
مجتمع فرهنگی مذهبی حضرت زهرا (س) محله قلعه ملای شهر لامرد در آیینی معنوی افتتاح شد.

به گزارش گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، شب گذشته با حضور امام جمعه، فرماندار، مسئولان ادارات و نهادهای دولتی و آحاد مردم لامرد و در آیینی معنوی و باشکوه مجتمع فرهنگی مذهبی حضرت زهرا (س) محله قلعه ملای شهر لامرد مورد افتتاح قرار گرفت.
مدت زمان ساخت این مجتمع فرهنگی مذهبی در حدود 1.5 سال بوده که با زیر بنای 330 متر مربع ساخته شده است و 100 متر مربع از آن را کتابخانه تشکیل میدهد.
محل تامین اعتبار مجتمع فرهنگی مذهبی حضرت فاطمه زهرا (س) قلعه ملای شهر لامرد از سوی خیراندیشان قادری صورت گرفته است.
همچنین قرار است در کنار این مجتمع در آینده نزدیک مهمانسرا همراه بیماران با توجه به نزدیکی این مجتمع فرهنگی مذهبی به بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) لامرد ساخته شود که هماکنون در دست اقدام است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.