کد خبر:۲۴۹۵۹۵

جزئیات گزارش‌ وزیر ارتباطات به روحانی/ پهنای باند اینترنت 73 Gbps

وزیر ارتباطات اعلام کرد: ضریب نفوذ اینترنت کشور هم‌اکنون 44.6 درصد و پهنای باند اینترنت بین‌الملل 73 گیگابیت بر ثانیه است.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمد حسن نامی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب گزارشی از آخرین وضعیت شاخص‌های ارتباطی و مخابراتی ارائه کرد.

 

وی در این دیدار با اشاره به اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه بیش از 105 می‌باشد، تعداد سیم‌کارت‌های واگذار شده را 113 میلیون و 66 هزار و 443 عدد به ازاء 76.5 میلیون نفر جمعیت کشور اعلام کرد.

 

به گفته نامی، ضریب نفوذ تلفن ثابت 36.16، تعداد تلفن ثابت 27 میلیون و 687 هزار و 442 دستگاه و تعداد دفاتر ICT روستایی 9969 دفتر که به ارائه خدمات تلفن، خدمات اینترنتی، خدمات بانکی و پستی می‌پردازند.

 

وزیر ارتباطات در این دیدار تعداد روستاهای دارای ارتباط را52 هزار و 965 روستا ذکر نمود که 48 هزار و 865 روستا دارای تلفن خانگی (بیش از 20 خانوار) و بقیه دارای یک ارتباط می‌باشند.

 

بر اساس اعلام نامی، ضریب نفوذ اینترنت هم‌اکنون 44.6 درصد، تعداد پورت‌های پرسرعت دراختیار کاربران 4.1 میلیون، پهنای باند اینترنت بین‌الملل 73 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند IP داخلی 554 گیگابیت بر ثانیه است.

 

وزیر ارتباطات، ظرفیت فیبرنوری حال حاضر کشور را 451 هزار E1 اعلام کرد و یادآور شد: ظرفیت فیبرنوری سازمان توانیر 10 هزار کیلومتر، مخابرات ایران 110 هزار، راه‌آهن 9 هزار، شرکت گاز و وزارت نفت 10 هزار کیلومتر است.

 

نامی با اشاره به اینکه در سال 91 تعداد 842 میلیون مرسوله پستی در 17 هزار نقطه پستی به مردم تحویل شد، تصریح کرد: با الکترونیکی نمودن تعداد زیادی از خدمات روزانه حدود 75 هزار نفر از مردم شریف ایران از سرویس‌های الکترونیکی پست استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: پرداخت یارانه نقدی 1.6 میلیون خانوار روستایی، توزیع 2.5 میلیون سهام عدالت، پرداخت سود آن و پرداخت حقوق مستمری‌بگیران کمیته امداد امام خمینی(ره) در نقاط محروم و روستاها توسط دفاتر روستایی پست بانک انجام می‌شود.

 

نامی در ادامه، عدم سرمایه‌گذاری درآمد حاصل از ICT در زیرساخت، تنوع مراکز تصمیم‌گیر، عدم حمایت از تولید تجهیزات داخل و .... را از جمله چالش‌های موجود این وزارتخانه برشمرد. وزیر ارتباطات، توسعه سریع شبکه ملی اطلاعات، اتصال دستگاه‌های اجرایی و خانوار و تجاری و کلیه مشاغل به این شبکه، ایجاد دولت الکترونیک و زیرساخت آن و ایجاد شهرک‌های ICT را از جمله برنامه‌های بلندمدت و در دست اجرای این وزارتخانه اعلام کرد.

 

نامی، با اعلام اینکه اکنون سهم فاوا 4.8 GDP است و براساس امکانات و توانمندی پیش‌بینی می‌شود در پایان دولت یازدهم به عدد 8 برسد، یادآور شد: این امر برای رسیدن به عدد 10 نیاز به اقداماتی نظیر ایجاد شهرک‌های ICT به تعداد 12 تا 15، ایجاد سازمان اقتصاد دیجیتالی و سازمانی فناوری نوین در وزارت ارتباطات و ایجاد یک سازمان برای ورود به دیتای مجازی است که خود این سایت می‌تواند 260 تا 300 هزار شغل ایجاد کند.

 

به نقل از: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۲۰ تير ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۳
تو ژاپن دارن 2 گيگ ميدن با قيمت 50 دلار
يعني کل اينترنت ايران براي 36.5 نفر اون هم با قيمت کل 1825 دلار حالا با دلار آزاد 3500 تومان 6387500
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار