کد خبر:۲۴۹۶۶
احضار سفير آمريكا در تركيه
وزارت امور خارجه ترکيه در واکنش به پيام باراک اوباما، رئيسجمهور آمريکا در مورد سالروز وقايع 24 آوريل ترکيه، سفير آمريکا در آنکارا را احضار کرد تا نارضايتي دولت تركيه را به اوباما برساند.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روزنامه حريت، «جيمز جفري»، سفير آمريكا در تركيه به وزارت خارجه احضار شد تا درباره استفاده اوباما از كلمه «قتل عام» در پيامش به مناسبت 24 آوريل توضيح دهد.
«ار طغرل آپاکان»، قائم مقام وزير امور خارجه ترکيه در ديدار با سفير آمريکا در آنکارا اظهار داشت: در جريان وقايع سال 1915 ميلادي صدها هزار ترک تبار نيز جان خود را از دست دادند، ولي اوباما در پيام خود هيچ اشاره اي به اين موضوع نداشته است كه اين امر ناراحتي مقامات تركي را برانگيخته است.
در اين گزارش آمده است: سفير تركيه در واشنگتن با برخي از مقامات وزارت خارجه آمريكا ديدار، و مراتب ناراحتي دولت تركيه را ابلاغ خواهد كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰