به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وبلاگ پرسه در ناسوت دل نوشت؛ در تصاویر زیر یک آزمایش ساده به نمایش گذاشته میشود که چگونگی شباهت نوشابه به اسید به خوبی نمایان میشود:
10 دقیقه بعد: 10 قاشق چای خوری شکر وارد بدنتان میشود، میدانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمیشوید؟ چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی میگیرد و شیرینیاش را خنثی میکند.
20 دقیقه بعد: قند خونتان بالا میرود و منجر به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین میشود، کبدتان شروع میکند به تبدیل قند به چربی تا قند خون بیشتر از این بالا نرود.
40 دقیقه بعد: حالا دیگه جذب کافئین کامل شده، مردمکهای چشم گشاد میشود،
فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها میکند.
گیرندههای آدنوزین مغز حالا بلوک میشوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری کنند.
45 دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا میکند و مراکز خاصی در مغز حالت سرخوشی ایجاد میکنند، تحریک میشوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی میشود.
60 دقیقه بعد: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی میچسبد.
متابولیسم بدن افزایش پیدا میکند. میزان بالای قند خون و شیرین کنندههای مصنوعی، دفع هر چه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث میشوند.
مدتی بعد: کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرار آور) وارد عمل میشود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع میشوند و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیتها نیز از دست میرود.
مدتی بعدتر: کم کم آن غوغایی که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش میکند و نوبت به افت قند میرسد.
در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک پذیر میشوید یا خیلی کرخت و بیحال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید دفع کردهاید، آبی که میشد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین میرود و شما هوس یک نوشابه دیگر میکنید.
دوغ گاز دار بخور
کلا خوردن مايعات هنگام غذا خوردن به بدن ضرر مي رسونه!!!
ترک کردنش اونقدرها هم سخت نيست اگه فقط يکم خودتونو دوست داشته باشين....
خواهر من اين حرفه ميزني پس اين وسط عقل چيکارس ( پهن ؟) سرمايه داري يکاري ميکنه شما ها و ما بخوريم اين چيزارو صدامون در نياد :))
حتي اگر مثلا نود و نه درصد توليد کننده ها و وارد کننده ها انقدر مومن باشند(امري محال!) که اين ماده ي مضر را وارد و توليد نکنند، تا زماني که مردم حمايت مي کنند، آن يک درصد ديگر سود خودشان را در توليد آن مي بينند و توليد مي کنند. تا وقتي مردم حمايت مي کنند، اگر مسئولين هم نخواهند حمايت کنند مردم آنها را مجبور به حمايت خواهند کرد، چه رسد به اينکه اين مسئولين هم از دل همين مردم و به انتخاب همين مردم برخاسته اند و اغلب نظراتشان با مردم مشابه است.
1- خودش مصرف نکند و هر چه مي تواند به اطرافيانش هم توصيه کند که مصرف نکنند.
2- خوب درس بخواند و تلاش کند که يکي از مسئولين امر شود و آن هم مسئولي که هم حمايت مردم را داشته باشد و هم تاثير گذاري در عمل و هم ثبات بر عقيده ي فعلي!
ديگر خود دانيد!
اين اصلا چير منطقي اي نيست
مث دکترا که سيگار ميکشن
يا دکتراي کچلي که براي اين و اون نسخه پوست و مو ميپيچن
بله!
بابا نوشابتو بخور حالشوببر!(درحداعتدال!)
کلا خوردن مايعات هنگام غذا خوردن به بدن ضرر مي رسونه!!!
من يک سوال داشتم و اون سوالم کاملا علمي هست. شما در بالا اشاره کردن که اسيد فسفريک باعث دفع کلسيم، منيزيم و روي ميشه. حالا سوال من اينجاست که اسيد فسريکي که فسفات توليد ميکنه چگونه باعث خروج يونهاي کلسيم، منيزيم و روي ميشه؟؟؟در حالي که کاملا ميدونم که فسفات ترکيبات اشاره شده يک ترکيب روسوبي کاملا پايدار هست مثل دندان که از فسفات کلسيم که يکي از کم محلولتريت ماده هست ساخته شده.
به نظرم در بيان اين نکان نهايت دقت را بکار ببرين خوبه و يا حداقل از کسي که شيمي ميدونه يک سوالي بکنين. فسفات ترکيبات بالا محال هست دفع بشه چون محلول نيست که بخواد از طريق آب و در مرحله بعد از طريق کليه شستشو داده بشه و دفع بشه مگر تحت يک فرآيند ديگه اي بغير اثر اثر اسيد فسفريک.
بابا بس کنين ديگه
من نون خالي پيدا نميکنم بخورم شما ها از نوشابه ميگين
اخه چقد بايد ما فقرا به خاطر شما مرفهين زجر بکشيم
هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
يکي ديگه از کاربردهاي نوشابه شستن لاستيک ماشين با نوشابست..همچين برق ميزنه بعدش!!!حيف اين بدن و سلامتي و نعمت بزرگي که خدا بهمون داده نيست؟!
ارزش فکر کردن و داره
نوشيدني هاي سالم فقط دوغ بدون گاز و آب معدني