آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۷۹۰
دایی:

به دیدار روحانی نمی‌روم/ وزارت ورزش یک ریال هم نداده است

سرمربی پرسپولیس گفت: امیدوارم رئیس جمهور منتخب به فوتبال کمک کند اما به دیدار روحانی نمی روم.
به دیدار روحانی نمی‌روم/ وزارت ورزش یک ریال هم نداده است

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علی دایی پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش مقابل استقلال صنعتی خوزستان در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسید در نیمه دوم پرسپولیس با تیم اصلی‌اش به میدان رفت، اظهار کرد: تیم اصلی ما هنوز انتخاب نشده است و مشخص نیست چه بازیکنی اصلی است و چه بازیکنی اصلی نیست. چند بازی دوستانه دیگر هم داریم و آنجا مشخص می‌شود که تیم اصلی ما چه کسانی خواهند بود. ما در نیمه اول چند بازیکن را گذاشتیم و در نیمه دوم چند بازیکن دیگر را. ما در پرسپولیس تیم اول یا دوم نداریم. می‌خواهیم کاری کنیم که همه عملکرد خوبی داشته باشند.

 

وی افزود: همه بازیکنان ما در این دیدار زحمت کشیدند. در بازی‌های آینده هم تلاش خواهیم کرد تا هماهنگی بین بازیکنان را بالاتر ببریم و تیمی در حد نام پرسپولیس باشیم.

 

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که تیم رقیب پرسپولیس یعنی استقلال مشغول حاشیه‌سازی علیه این تیم شده است، گفت: شاید باور نکنید اما صحبت تیم رقیب را در این مدت اصلا نخوانده‌ام. امسال به دنبال این حرف‌ها نیستیم و می‌خواهیم با تمرکز به موفقیت برسیم.

 

دایی افزود: ما تا الآن چیزی ندادیم، مدیریت باشگاه نیز خیلی سعی کرده اما همان مسائلی که خودتان می‌دانید باعث شده تا به ما یک ریال ندهند. ما تا الآن هیچ چیزی از وزارت ورزش به عنوان کمک نگرفته‌ایم و کاری نداریم به چه کسی کمک می‌شود یا نمی‌شود. فقط کار خودمان را با قدرت انجام می‌دهیم. من حتی برای رقیبانمان هم آرزوی موفقیت می‌کنم.

 

وی در پاسخ به این سوال که ماجرای تغییر مدیریتی پرسپولیس به کجا انجامید، بیان کرد: از این مسئله اطلاعی ندارم. خدا را شکر مدیریت قبلی هنوز بر سر کار است و امیدوارم به کارش ادامه دهد. ما تیم را تقریبا بسته‌ و با آمادگی کامل می‌خواهیم رقابت‌های لیگ را آغاز کنیم.

 

سرمربی پرسپولیس در پایان و در پاسخ به این سوال که شنیده شده او قرار است با حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب دیدار کند، اظهار کرد: این مسئله صحت ندارد. امیدوارم آقای روحانی به فوتبال کشور کمک کند اما با ایشان دیداری نخواهم داشت. آقای روحانی منتخب مردم است و مردم او را دوستش دارند. به همین دلیل امیدوارم در کارش موفق باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار