داوري: عملكرد دولت ستادي با دولتي كه در صحنه است، تفاوت دارد
کد خبر:۲۴۹۹۵
مناظره در دانشگاه علم و صنعت / بخش 2

داوري: عملكرد دولت ستادي با دولتي كه در صحنه است، تفاوت دارد

رئيس كميته پژوهشي ايرنا گفت: دولت نهم از نزديك تمام مشكلات و دغدغه هاي مردم كشور را مي ديد و اين مسئله با دولت هايي كه فقط از دور مشكلات مردم را مي شنيدند و به صورت ستادي عمل مي كردند، تفاوت دارد.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، داوري، كارشناس مسائل سياسي در مناظره با نوروز زاده، رئيس كميته اقتصادي حزب اعتماد ملي، كه عصر ديروز در آمفي تئاتر دانشگاه علم و صنعت به همت بسيج دانشجويي برگزار شد،  با اشاره به اينكه دولت نهم اعتقاد دارد كه بر پايه استعدادهاي دروني است كه الگوي توسعه شكل مي گيرد، ادامه داد: همه حركت هاي دولت مبتني بر پرورش استعدادهاي بومي و تكيه بر آن بوده است.

نوروز زاده، نماينده 5 دوره مجلس در بخشي از سخنانش گفت: همه چيز يك كشور اعم از مسائل سياسي، فرهنگي و اجتماعي حول محور اقتصادي يك كشور مي چرخد و اقتصاد است كه خطي مشي يك دولت را در عرصه بين الملل مشخص مي كند.

داوري در پاسخ به اين مطلب با اشاره به فتواي تاريخي حضرت امام (ره) در اوج بحران هاي اقتصادي ايران در سال 67 افزود: اگر نگاه حضرت امام در ارتباط با مسائل داخلي و بين المللي يك نگاه اقتصادي صرف بوده، هرگز اين فتوا را در آن شرايط سخت اقتصادي كشور صادر نمي كردند.

وي در ادامه توضيح داد: نگاه امام در حوزه مديريتي نه تنها مسائل صرف اقتصادي نبود بلكه همواره از جبهه مستضعفين حمايت كرده است و ايشان در آن زمان از شرف اسلام دفاع كردند و اگر آن پيوند بين مردم و اسلام در آن زمان قطع مي شد ما قطعاً امروز هويت خودمان را از دست مي داديم.

نوروز زاده با انتقاد از سفرهاي استاني و انحلال سازمان مديريت و برنامه ريزي بودجه گفت: در سفرهاي استاني دولت نهم فقط انتظارات مردم را بالا بردند، كار كارشناسي در اين سفرها اعمال نشده و فقط جنبه تبليغاتي داشته است و انحلال سازمان مديريت و برنامه ريزي بودجه نيز نظام قانون مندي كه برنامه ريزي در دولت داشته باشد را از بين برد.

داوري در پاسخ به نوروز زاده گفت: اگر اين سفرهاي اخير استاني هيئت دولت جنبه تبليغاتي داشت، پس آن 50 سفر قبلي را چطور مي توان توجيه كرد، چه كسي مي تواند همپاي رئيس جمهوري به سفرهاي استاني برود در حالي كه از شش صبح تا پاسي از شب پيگير مشكلات و معضلات مردم است.

وي در ادامه توضيح داد: امروز هيئت دولت به نقاطي سفر مي كند كه حتي بخش دار هم در دولت هاي گذشته به آن جا سر نمي زد ولي امروز رئيس جمهور خود شخصاً رو در روي آنها به مسائل و مشكلات مردم رسيدگي مي كند.

داوري در ادامه در مورد سازمان مديريت و برنامه ريزي بودجه گفت: سازمان مديريت و برنامه ريزي منحل و يا تعطيل نشده است، بلكه تغيير ساختار پيدا كرده است دولت نهم و احمدي نژاد برنامه ريزي را منطقه اي كردند تا بتوانند متناسب با نيازها و مطالبات مردم منطقه تصميم گيري كنند.

نوروز زاده در ادامه گفت: در اين دولت مباني نظري وجود ندارد و كارهاي بسياري  بدون كارشناسي و يك شبه انجا مي شود.

داوري در پاسخ با اشاره به نامه امير المومنين به مالك اشتر گفت: تطبيق نامه حضرت امير با رويكرد و عملكرد دولت فعلي مي توان به وضوح دريافت كه همه حركت هاي دولت فعلي سرچشمه گرفته از مباني فكري و نظري ديني بوده است.

وي در ادامه گفت: هر يك از مصوبات سفرهاي استاني رئيس جمهور حاصل ماه ها كار كارشناسي بوده است و اين را مي توان در پيشرفت هاي چشمگير اين مصوبات به وضوح ديد.

داوري در ادامه افزود: دولت هاي گذشته در قياس با دولت فعلي به مشكلات مردم از نزديك رسيدگي نكرده بودند و به صورت ستادي عمل مي كردند و با دولتي كه همه دغدغه ها و مشكلات مردم را از نزديك ديده است و به تمام آنها رسيدگي مي كند، تفاوت دارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار