رنجبر: پژوهشكده‌هاي بسيج دانشجويي از تجارب اساتيد دانشگاه‌ها استفاده كنند
کد خبر:۲۵۰۰۲
پژوهشكده‌هاي بسيج دانشجويي؛ چرايي و چگونگي - 5

رنجبر: پژوهشكده‌هاي بسيج دانشجويي از تجارب اساتيد دانشگاه‌ها استفاده كنند

 رئيس دانشگاه گلستان با تاكيد بر لزوم استفاده از تجارب اساتيد دانشگاه‌ها در پژوهشكده‌هاي بسيج دانشجويي گفت: استفاده از تجارب اين اساتيد موجب تخصصي شدن فعاليت پژوهشكده‌هاي بسيج دانشجويي مي‌شود.

دكتر ابوالفضل رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبکه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: براي تشكيل پژوهشكده علمي و تخصصي بسيج دانشجويي بايد از تخصص استادان و پتانسيل علمي دانشجويان جوان در دانشگاه ها استفاده شود.

رئيس دانشگاه گلستان با اشاره به اينكه نتايج فعاليت هاي وسيع در مكان هاي مختلف مثبت و موثر بوده است، افزود: استفاده از دو عنصر استاد و دانشجو در پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي موجب مي شود كه پهنه فعاليت اين پژوهشكده ها گسترش يابد و همچنين ارتباط موثري ميان دانشگاهيان و بسيجيان در كشور به وجود آيد.

وي خاطرنشان كرد: همكاري دانشجويان و استادان دانشگاه ها با پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي ناهماهنگي فعاليت هاي پژوهشي را از بين برده و بازده پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي را افزايش مي دهد.

رنجبر نبود ارتباط موثر ميان صنعت و دانشگاه را از مشكلات اجرايي نشدن پژوهش ها در كشور عنوان كرد و گفت: پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي با برنامه ريزي علمي و همكاري با استادان دانشگاه ها مي توانند حلقه مفقوده ميان صنعت و دانشگاه را پيدا كرده و فاصله ميان صنعت و دانشگاه را از بين ببرند.

رئيس دانشگاه گلستان اضافه كرد: همچنين بسياري از پروژه هايي كه به لحاظ امنيتي و سياسي از جايگاه ويژه اي برخوردار است مي توانند در پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي بررسي شده و اقدامات لازم جهت انجام چنين پروژه هايي با تشكيل پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي صورت بگيرد.

وي تصريح كرد: موفقيت پژوهشكده هاي بسيج دانشجويي در دانشگاه ها مديون به كارگيري تفكر بسيجي مورد تاييد مقام معظم رهبري در بحث پژوهشكده هاست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار