به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» در بیست و سومین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی، ولی اله سیف، مدیرعامل بانک کارآفرین، به عنوان چهره ماندگار صنعت بانکداری ایران معرفی شد.
دکتر ولی اله سیف دارای دکترای تخصصی حسابداری و امور مالی است و از با سابقه ترین مدیران بانکی کشور به شمار می رود.
سیف، سالهای متمادی سکان مدیریت عامل بانک های مطرح کشور را در اختیار داشته است. می توان وی را از باسابقه ترین مدیران بانک های کشور، بعد از انقلاب اسلامی دانست. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به قابلیت های ذاتی و علمی، از سال 1362 به سمت «رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک ملت» منصوب شد. وی بانک ملت را در دوره بحران ها و تحریم های اقتصادی بین المللی به خوبی مدیریت کرد. کارنامۀ موفق وی در بانک ملت، موجب دعوت از وی برای مدیریت و سکانداری بانک های «صادرات، سپه و ملی» شد. سیف، بیش از 20 سال مدیریت عامل بانک های دولتی کشور را برعهده داشته است.
تجربه گرانبهای وی در بانک های ایرانی موجب گشت تا از سال 1385 به مدت 5 سال «رئیس هیات مدیره و مدیرعامل فیوچر بانک در کشور بحرین» شود.
وی همچنین از سال1360 تا 1362 برای مدت 2 سال «مدیر مالی و عضو هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران» و 2 سال نیز «معاون اقتصادی و برنامه ریزی بنیاد مستضعفان و جانبازان» بوده است.
سیف، در حال حاضر «عضو هیات مدیره و مدیر عامل بانک کارآفرین» است و به طور همزمان عضو«شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی« و «نائب رئیس کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی» است.
سیف،علاوه بر تمام این تجربه های ارزشمند، یک افتخار بزرگ در کارنامه اجرایی خود دارد: «در دورۀ مدیریتش، سالم ترین افراد را درکنار خود داشته و سالم ترین دستورالعمل ها و نظامات بانکی را طراحی نموده و به نسل بعد واگذارکرده است. تجربه سیف، تاریخ پرافتخار
و زندۀ مدیریت سلامت بانکی در کشور است».
دکترسیف، گرچه مدیری توانا، باتجربه و موفق است، اما هرگز از آموختن دانش و علم، اندیشیدن، تدریس و پژوهش در محیط های آکادمیک غافل نبوده است. وی اکنون «عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی» است. سیف، صاحب نظر و محققِ حوزه بانکداری اسلامی است. «شورای فقهی» مرکب از استادان و صاحب نظران و محققان حوزه و دانشگاه در بانک ملی ایران، با هدف تبیین و نهادینه سازی بانکداری اسلامی، به همت وی تشکیل شد. علاوه براین، وی هم اکنون، همانندگذشته، یکی از اعضای فعال شورای فقهی
بانک مرکزی است.
وی همچنین نگارش و انتشار مقالات متعدد علمی- پژوهشی و علمی -ترویجی و تخصصی در حوزه های مختلف اقتصاد و بانکداری،نظام بانکی، بانکداری اسلامی، مشتری مداری و سلامت بانکی را در کارنامه علمی و دانشگاهی خود دارد.
متانت، انتقادپذیری و نکته سنجی، باور و تشویق به کارجمعی، اعتقاد به خرد جمعی در تصمیم گیری، شناخت جامع و دقیق مسائل نظام بانکی ایران، موشکافی و تحلیل و تفسیر دقیق مسائل بانکی از نکات بارز شخصیت علمی ایشان است. گفتنی است، به منظور پاسداشت شخصیت علمی و اندیشه های«دکتر ولی الله سیف»، به ویژه نگرش علمی وی به جایگاه و نقش مهم روابط عمومی در ارتباطات درون و برون سازمانی، «مدال زرین روابطعمومی» در سال 91 ، همزمان با برگزاری کنفرانس «روابطعمومی، صنعت و تولید ملی» توسط« استادان ارتباطات و صنعت» به وی اهدا شد.