کد خبر:۲۵۰۰۷۸

آغاز به‌کار پست الکترونیک ملی/ ایمیل ملی نیازمند احراز هویت

سرویس پست الکترونیک ملی به عنوان نسخه تکمیل شده و به‌روزرسانی شده ایمیل بومی پست رسما برای ارائه سرویس آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سرویس پست الکترونیک ملی به عنوان نسخه تکمیل شده و به‌روزرسانی شده ایمیل بومی پست با همکاری مشترک شرکت پست ایران و سازمان فناوری اطلاعات رسما برای ارائه سرویس آغاز به کار کرد.

 

سرویس پست الکترونیکی نخستین بار در سال 78 با هدف واگذاری ایمیل ایرانی و با استفاده از خطوط مخابراتی آن زمان مانند دایل آپ در شرکت پست کلید زده شد که فاز نخست آن در سال 89 با هدف ارائه سرویس دوطرفه و ارتباط مستقیم سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و بخش خصوصی با مردم و برعکس آغاز به کار کرد.

 

هم اکنون پست الکترونیک ملی که نسخه به روز و تکمیل شده «ایمیل پست» است با توسعه شبکه های مخابراتی و ایجاد زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات به عنوان اولین سرویس قابل ارائه به مردم راه اندازی شد.

 

این سرویس به نشانی اینترنتی mail.post.ir و به صورت کاملا فارسی قابل دسترسی است و ظرفیت ارائه سرویس تا 100 میلیون کاربر را نیز خواهد داشت. برای استفاده از این سرویس کاربران حقیقی و حقوقی پس از ثبت نام و درخواست دریافت ایمیل ملی، باید برای احراز هویت به یکی از مراکز و دفاتر پستی محل زندگی خود مراجعه کرده و مدارک لازم برای ثبت نام را ارائه دهند.

 

در این فاز ظرفیت درنظر گرفته شده برای فضای ایمیل ملی 50 مگابایت است که این عدد تا حدود 2 گیگابایت قابل افزایش است؛ این ایمیل به صورت کاملا فارسی ارائه می‌شود اما به زبان‌های انگلیسی، فرانسه و عربی نیز قابل ارائه خواهد بود. در همین حال حق اشتراک این سرویس از طریق درگاه‌های بانک‌های عضو شتاب قابل پرداخت بوده و امکان استفاده از نام سازمانی نیز در این سرویس ایمیل دیده شده است.

 

قابلیت‌هایی چون امکان استفاده از گواهی دیجیتال و داشبورد مدیریتی نیز از دیگر ویژگیهای سرویس پست الکترونیک ملی است که امروز دوشنبه با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت پست در راستای امضای یک تفاهم‌نامه وارد فاز اجرایی و خدمت رسانی شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار