به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، متن بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان برای انتخاب وزیر علوم در دولت یازدهم به شرح زیر است:
جناب آقای حجت الاسلام حسن روحانی
با سلام و احترام
مرقومه نگاشته شده چکیده و خلاصه تجربه بیش از 20 سال حیات تشکل دانشجویی "اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان" در فضای دانشگاه و جامعه است و این متن چیزی جز در اختیار گذاشتن این تجربه عظیم و طلایی از ناب ترین لحظات جوانان حزب اللهی و انقلابی میهن عزیز اسلامی در فضای دانشگاه نیست که جملگی را برای موفقیت بیش از پیش جنابعالی عرضه میداریم:
دانشگاه و دانشجو در طول یک سده گذشته در تاریخ ایران عزیز همواره بار سنگینی را در جهت استقلال میهن اسلامی ایران به دوش کشیده است و از ابتدا مورد توجه دوستان و دشمنان ملت قرار داشته است.
حرکتهای دانشجویی که بعدها به جنبش دانشجویی تبدیل شد از ابتدای نهضت امام خمینی (ره) در کنار مردم شریف ایران در جهت براندازی شاه و مبارزه با استعمار قرار گرفت و همواره مطالبات عمومی امت اسلامی را دنبال می کرد و پس از انقلاب در رویدادهای مختلف از جمله در جنگ تحمیلی و سپس عملیاتی کردن انقلاب فرهنگی و مبارزه با کج رویها و فِتن مختلف در طول 34 سال عمر انقلاب کوشید تا هیچگاه شرمنده ملت و شهدای امت نباشد.
ما دانشگاهیان همواره چند تکلیف اساسی را برای خود متصور بودهایم. نخست، گام گذاری در راه پیشبرد و بسط آموزههای اسلام ناب محمدی و مکتب امام راحل و سپس کسب و حفظ استقلال کشور، مواظبت از جمهوریت نظام و مبارزه با صور مختلف استعمار. تکلیف دیگری که ما در این راه بر خود فرض دانستهایم، تعالی و پیشرفت کشور در جهت پیشبرد اهداف مقدس اسلام ناب در ایران و جهان و همچنین تأمین رضایت مردم متدین ایران و ساکنان گستره انقلاب اسلامی است.
جناب آقای دکتر روحانی
اکنون که ایران اسلامی در پیچ تاریخی قرار دارد، طبیعتاً دانشگاه نیز وظیفهای تاریخی به عهده خواهد داشت.موفقیت دولت یازدهم گره خورده با انتخاب و انتصاب وزرا و معاونینی است که در مجموع مواضع و اهداف رئیس جمهور یازدهم را برای مردم به منصه رویت خواهند رساند. وزارت علوم و وزیر محترم آن وزارتخانه از نقش بسزایی در تربیت نسلهای جوان و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی برخوردار است و در این بین مستحضر هستید که پیشرفت و اصلاح جامعه رابطه مستقیمی با پیشرفت و اصلاح دانشگاه دارد.
تجربه دو دهه گذشته در دولتهای مختلف نشان میدهد که نه باید همچون دولت کارگزاران فضای خفقان را حاکم کرد و نه همچون دولت اصلاحات دانشگاه را پیاده نظام نیل به اهداف سیاسی گروهها قرار داد چرا که بیشترین ضربه، از تفکر افراط و تفریط آن زمان به دانشگاه و دانشجو وارد آمده است و ضمناً وقایع ننگینی همچون کوی دانشگاه در 18 تیرماه سال 78 نیز در سابقه دولت وقت ثبت شد.
جناب آقای دکتر روحانی
تجربه نشان داد که دانشگاه و دانشجو در چنان سطحی از تاثیرگذاری قرار دارد که دشمن هرگز از این پایگاه و جبهه مهم و حساس انقلاب اسلامی براحتی نخواهد گذشت و برعکس سعی دارد نقطه قوت ما یعنی دانشگاه را به نقطه ضعف نظام بدل نماید که بجای همراهی و ترویج مکتب امام و گفتمان انقلاب به مبارزه با آن و یا تلاش برای تبتّل آن بپردازد.
رئیس جمهور محترم دولت یازدهم
سیاستهای دولت و وزیر محترم علوم میتواند به ترویج اندیشههای سیاسی _ اجتماعی امام خمینی (ره) کمک نماید و یا اگر مواظب نباشیم، همچون برههای به تزریق تفکر لیبرالیستی یاری رساند.
جناب آقای حجت الاسلام حسن روحانی
اکنون جامعه ایرانی _ اسلامی ما تحت شدیدترین حملات فرهنگی دشمن قرار دارد که دفع بخشی از این حملات و باز کردن گره مشکلاتی مثل مشکلات اقتصادی کنونی به دست دانشگاه و دانشجو خواهد بود.
این مهم زمانی محقق خواهد شد که دانشگاه و دانشجو به این باور برسد که دولت یازدهم به او اعتماد دارد. همچنین ما معتقدیم که نمیتوان با فروختن استقلال کشور و یا پذیرفتن تفکری غیر اسلامی ، ایران را ساخت و این مسئله زمانی اتفاق می افتد که مسئولین دولتی و بخصوص وزیر علوم و روسای دانشگاهها به باورهای اسلامی و ملی و انقلابی مردم ایران از صمیم قلب معتقد باشند نه اینکه شیفته فرهنگ و تفکرات غربی باشند.
رئیس جمهور محترم دولت یازدهم
اکنون که شبیخون فرهنگی دشمن تبدیل به حمله ای عظیم و خزنده بنام "هجوم نرم" و "ناتوی فرهنگی" شده است و دشمن در نظر دارد با تغییر فرهنگ اسلامی ایرانی و تغییر سبک زندگی ما، نظام اسلامی را سرنگون نماید لزوم قرار گرفتن تفکری انقلابی در صدر وزارت علوم بشدت احساس می شود و اگر خدای ناکرده گروههای سیاسی که در دهه هفتاد و هشتاد دانشگاه را پیاده نظام خود میپنداشتند بتوانند با سهم خواهی و خدای نکرده، نظراتشان را به جنابتان تحمیل نمایند همان میشود که در دولت اصلاحات دیدیم بطوریکه رئیس دولت اصلاحات با اشاره هایی مبهم به دانشجویان از این میگفت که هر هفت روز! یک اتفاق امنیتی گریبان دولت را گرفته است. و علی القاعده جنابعالی مستحضر هستید که این حاشیه ها سبب ناکارآمدی دولت و نا امیدی مردم از رئیس جمهور خواهد شد.
اکنون و در زمان کنونی درخواست اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان از رئیس جمهور منتخب ملت این است که در رابطه با انتخاب وزیر محترم علوم؛ نظرات و تأکیدات تشکلهای دانشجویی و استادان مجرب و دلسوز انقلاب نسبت به افراد در نظر گرفته شده توسط رئیس جمهور یازدهم جهت تصدی این وزارتخانه مورد توجه قرار گیرد و همانطور که شعار حضرتعالی تدبیر و امید بوده است و مشورت و عدم تک روی را از نقاط قوت دولت خود اعلام نمودهاید در این رابطه با تشکیل کمیتهای مشترک با ترکیبی از تمامی تشکلهای دانشجویی و استادان دلسوز جهت انتخاب وزیر علوم "امید و تدبیر" را که حاصل خرد جمعی است به فضای دانشگاه هدیه دهید و برآیند نظر تشکلها که تجربهای گرانسنگ در این زمینه دارند را جهت تعیین وزیر علوم مورد لحاظ قرار دهید.
و من الله توفیق