کد خبر:۲۵۱۶۵۷
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در علوم‌پزشکی لرستان:

کرسی‎های آزاداندیشی دانشجویان استانداردسازی می‎شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: کرسی‎های آزاداندیشی دانشجویان استانداردسازی می‎شود.
کرسی‎های آزاداندیشی دانشجویان استانداردسازی می‎شود

به گزارش گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، حجت‎الاسلام‌ مهدی مستاجران در ضیافت هم‎اندیشی اساتید دانشگاه‎ها در خصوص کرسی‎های آزاداندیشی دانشجویان، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان امسال درصدد استانداردسازی کرسی‎های آزاداندیشی است تا با نگاهی با کیفیت‎تر این نشست‎ها برگزار شود.


وی با تاکید بر اینکه کرسی‎های آزاداندیشی در سال جاری ویژه دانشجویان است، تصریح کرد: برنامه‎هایی در جهت توسعه کرسی‎ها طبق آیین‎نامه جدید تایید شده از سوی نهاد رهبری در دستور کار داریم، بر این اساس امسال کرسی‎های آزاداندیشی را به دانشجویان واگذار می‎کنیم، به گونه‌ای که تعداد برگزاری آنها محدودیتی ندارد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه موضوع کرسی‎ها، دلخواه دانشجویان است، گفت: یکی از ویژگی‎های استانداردسازی کرسی‎ها متصدی نبودن دانشگاه در برگزاری آن هاست به طوری که دانشجویان متناسب با نیازهایشان آزاداندیشی کنند.


مستاجران افزود: طبق آیین‎نامه جدید برگزاری کرسی‎های آزاداندیشی، دانشجویان حلقه‎ای از منتخبان خود را در قالب کانون کرسی تشکیل می‎دهند و نمایندگان دانشگاه‎ها نیز در جهت کمک به این نشست‎ها با آنها همکاری می‎کنند.


وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان تابستان امسال طرح ضیافت دانشجویی ندارد، خاطرنشان کرد: تابستان امسال طرح نخبگان دانشجویی در قالب دو اردو مختص دانشجویان دختر و پسر برگزار می‎شود.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بعد از ماه مبارک رمضان 50 نفر از دانشجویان پسر فعال در حوزه‎ فرهنگی و علمی در طرح نخبگان دانشجویی شرکت می‎کنند.


مستاجران افزود: همچنین 100 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی استان نیز بعد از ماه مبارک رمضان در یک اردوی 5 روزه به مشهد مقدس سفر می‎کنند.


وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین اردوهایی، دانشجویان را از آسیب‎های فرهنگی حفظ می‎کند و بسته مناسبی برای ارتباط جمعی و عاطفی سالم بین آنهاست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار