کد خبر:۲۵۲۱۲۲
ساده‌زیستی در دولت آینده/2

ملائی: روحانی شیوه شخصی برای اجرای ساده‌زیستی داشته باشد

مسئول بسیج دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دولت حسن روحانی باید ساده‌زیستی و پرهیز از اشرافی‌گری را نه شبیه دیگران بلکه به شیوه شخصی خود داشته باشد.

مصطفی ملائی مسئول بسیج دانشگاه علامه طباطبایی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در باره ساده‌زیستی و پرهیز از اشرافی‌گری از سوی مسئولان گفت: ساده‌زیستی یکی از اصولی ترین ارزش‌های اسلامی است که از صدر اسلام تا کنون مورد توجه و تأیید دینی و مذهبی ما بود است همچنین جزو سیره پیامبران و امامان ما نیز محسوب می‌شود اما به معنای واقعی کلمه باید آن را پرهیز از اسراف و تجمل در نظر بگیریم البته در هر عصر و دوره باید متناسب با زمان خودش باشد.


وی در ادامه افزود: وقتی ما این موضوع را به‌عنوان یک اصل در کارها و زندگیمان مورد توجه قرار دهیم هم زندگی خوب و بدون کمبود خواهیم داشت و هم اینکه از تجمل و اقداماتی که باعث می‌شود شکاف طبقاتی در جامعه را ایجاد کند جلوگیری نموده‌ایم زیرا ما باید با تقسیم صحیح و عادلانه منابع کشور سبک زندگی کل مردم را ارتقا‌ء دهیم و نه اینکه عده‌ای خاص با دسترسی به منابع و امکانات بخواهند وارد زندگی تجملی و اشرافی شوند در حالی که باقی مردم از آن محروم هستند.


مسئول بسیج دانشگاه علامه طباطبایی ابراز داشت: اگر دولت آینده توجه به ساده‌زیستی را به‌عنوان یک اصل برای خود قرار دهد قطعا رضای خود و همچنین رضایت عمومی مردم را به دنبال خواهد داشت همچنین در این راستا موفق‌تر عمل خواهد نمود.


ملائی در ادامه تصریح کرد: انتظار داریم که دولت یازدهم در این زمینه بیشتر فعالیت کند و در زمینه انتخاب اعضای کابینه دقت نماید تا از افرادی که تجمل‌گرا هستند استفاده نشود زیرا اعضای کابینه با اعتقاد به ساده‌زیستی باعث دلگرمی مردم می‌شوند.


وی در باره الگو قرار دادن احمدی‌نژاد به عنوان فردی ساده‌زیست از سوی حسن روحانی خاطرنشان کرد: استفاده از نقاط قوت دولت گذشته و پرهیز از نقاط ضعف آن امری است که رهبری به آن اشاره نموده اند که در این راستا وظیفه دولتمردان است که ماجرا را استخراج کنند و در این حد خوب است اما اینکه بخواهد تقلید صرف باشد در این زمینه لزومی نمی‌بینیم زیرا هر فرد سبک خاص خود را دارد اما در عملکرد و رفتارش باید رعایت ساده زیستی و پرهیز از اشرافی‌گری را به شیوه خود داشته باشد نه اینکه شبیه به شخص دیگری باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار