دعوت دو اتحاديه دانشجويي از عبدالله جاسبي براي حضور در جلسه پاسخگويي
کد خبر:۲۵۲۶۰
در نامه اي سرگشاده مطرح شد:

دعوت دو اتحاديه دانشجويي از عبدالله جاسبي براي حضور در جلسه پاسخگويي

دفتر تحکيم وحدت و اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل در نامه اي سرگشاده از رئيس دانشگاه آزاد براي حضور در جلسه نقد عملکرد اين دانشگاه در دانشگاه آزاد دعوت کردند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو» متن کامل اين نامه به شرح زير است:
جناب آقاي دكتر جاسبي
مدعي رياست عاليه بر دانشگاه آزاد اسلامي

سلام عليكم
همانگونه كه مستحضريد ارديبهشت ماه سال 1387 جلسه اي با عنوان "بازخواني يك پرونده" در خصوص بررسي و واكاوي سوالات و شبهات وارده بر عملكرد و مديريت دانشگاه آزاد اسلامي در دانشگاه اميركبير از جانب انجمن هاي اسلامي عضو دو اتحاديه دانشجويي دفتر تحكيم وحدت و اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستفل دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار گرديد.

جلسه مذكور با حضور دو فعال سياسي دكتر عليرضا زاكاني و مهندس عباس سليمي نمين و با دعوت از جنابعالي همراه بود كه متاسفانه علي رغم ارسال چند باره دعوتنامه و دريافت تائيديه از مسئولين دفتر جنابعالي، شخص شما آقاي جاسبي، به بهانه عدم اطلاع در جلسه پاسخگويي حضور پيدا نفرموديد و با كمال تاسف وقايعي دور از شان فضاي آرماني و عدالتخواهانه دانشگاه و دانشجو و اعمالي ناپسند و زشت و مشمئز كننده از سوي عده اي معلوم الحال كه پس از آن از سمت هاي بيشماري در واحد هاي مختلف دانشگاه آزاد برخوردار گشتند و درحالي كه خود مدعي حمايت از جنابعالي بودند، مورد هجمه قرار گرفت. عده اي كه علي رغم انكار خود در رابطه با هدايت از سوي يك جريان خاص به نظر مي رسيد كاملاً سازمان يافته و مجهز جهت ايجاد آشوب به سالن برگزاري مراسم از پشت ميزهاي اداره خود در آن دانشگاه و از دانشگاه آزاد گرمسار و ... آمده بودند.

حال با عنايت به اينكه همچنان سوالات بيشمار ما دانشگاهيان در خصوص مسائل دانشگاه آزاد بي پاسخ مانده و تنها عده كثيري از دانشجويان و منتقدين به سبب شكايت ها و حمايت ها و يا ...هاي شما مورد بازخواست و اتهام و مجازات در شعبات مختلف دادگاه هاي انقلاب گرديده اند در نظر داريم تا همچنان به بازخواني ابعاد ديگري از اين پرونده پس از گذشت يكسال بپردازيم و بار ديگر اما اين بار سرگشاده دعوتنامه اي را براي جنابعالي جهت شركت در اين مراسم در روز دوشنبه 14/2/88 ساعت 15 الي 18 در دانشگاه اميركبير ارسال نماييم تا ديگر كوچكترين نگراني براي آن مقام عاليه در خصوص عدم اطلاع رساني حاصل نيايد. اميدواريم تا با حضور خود و پاسخگويي به سوالات وارده جهت تنوير افكار عمومي به رسالت و تكليف خود عمل نمائيد.


والسلام عليكم
دفتر تحكيم وحدت
اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه هاي سراسر كشور

پربازدیدترین آخرین اخبار