طرح كميته صيانت از آرا حركتي مذبوحانه و در جهت تحقق منافع دشمنان است
جوادي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: همه آن كساني كه مي خواهند سلامت انتخابات را زير سئوال ببرند، به دنبال كار تبليغاتي هستند و سعي دارند كه فضاي انتخابات را متشنج و به اهدافي از قبيل جلب نظر افكار عمومي، دست پيدا كنند.
وي در ادامه گفت: اينگونه حرف ها به طبع از طرف دشمنان نظام و انقلاب طراحي مي شود و عده اي در داخل با مطرح كردن كميته صيانت از آرا حركتي مذبوحانه را دنبال مي كنند كه در جهت تحقق منافع دشمنان انقلاب و نظام است، البته اينگونه سخنان در بين مردم هرگز قابل قبول نخواهد بود.
جوادي خاطرنشان كرد: بهتر است اينگونه افراد از بداخلاقي سياسي بپرهيزند و نگاه خود را تغيير دهند؛ زيراكه با اين گفته ها نمي توانند راي مردم را جلب و شكست احتمالي خود را توجيه كنند.
دبيركل جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه با اشاره به سخنان رهبر فرزانه انقلاب در جمع پرستاران و معلمان گفت: رهنمودهاي رهبر انقلاب در مقاطع مختلف نسبت به مواضع ناآگاهانه و جاهلانه برخي گروه ها و افراد، مسير مردم و جامعه را روشن و از بروز اتفاقات ناگوار جلوگيري كرده است.
وي در پايان گفت: همه احزاب و جريان هاي سياسي موظف هستند تا تمام رهنمودهاي مقام معظم رهبري را در همه عرصه هاي سياسي پياده كنند و اگر عده اي برخلاف سخنان رهبر انقلاب مسير را ادامه دهند، قابل قبول نيست./انتهاي پيام/